Vstupujeme do obdobia mimo sezóny

14.10.2014, 14:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia Cycling-Info.sk
Sezóna 2014 sa pomaličky končí. Väčšina cyklistov si užíva zaslúžené dovolenky a aj náš portál prechádza do posezónneho obdobia.
 
Krátka bilancia sezóny 2014 na Cycling-Info.sk:
Tento rok sme pre Vás pripravili 527 autorských článkov. 95 % článkov si prečítalo viac ako tisíc návštevníkov, 9 % viac ako desaťtisíc z vás. Najčastejšie ste pri článkoch našli meno šéfredaktora Lukáša Timka, ktorý publikoval 211 výstupov (zarátané aj štartové listiny), Tomáš Šandor 209. Rastislav Boris sa postaral o 32, Juraj Jedinák 24 a zriedka u nás publikovali aj Marián Betík a Matej Vyšňa. Ďakujeme za spoluprácu!
 
O svoj názor ste sa podelili s ďalšími čitateľmi v úctyhodných 9 614 komentároch pod článkami. Počet zobrazení stránky takmer dosiahol hranicu päť miliónov.
80 % návštev registrujeme z územia Slovenskej republiky, 9 % z Českej republiky. V tisícoch návštev, ale už pod jedným percentom, ste náš portál čítali z USA, Nemecka, Veľkej Británie, Francúzska, Rakúska aj Chorvátska najmä počas letných prázdnin. Dve tretiny z vás používajú Google Chrome alebo Firefox.
 
Za priazeň v sezóne 2014 vám veľmi pekne ďakujeme!
 
Veríme, že si k nám, aspoň občas, nájdete cestu aj v zimných mesiacoch. Náš vydavateľský plán do 11. januára 2015 pozostáva zo 65-tich článkov, ktoré by sme mali publikovať. Každý týždeň okrem Vianoc budeme prinášať sumár najdôležitejších udalostí vo svete cyklistiky. Týždennú periodicitu bude mať aj seriál Osudy a drámy histórie a raz za sedem dní vždy predstavíme nového cyklistu. Utorky a štvrtky budú patriť špeciálnym článkom - sumárom, ale aj nadčasovým článkom či rozhovorom. Každý týždeň budeme zverejňovať presne päť výstupov.
 
{jcomments off}

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop