Poznáme víťazov exkluzívnej knihy Tour de Cuisine aj okuliarov UVEX

23.3.2015, 23:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Od 9. februára do 15. marca ste mohli tipovať, kto ovládne prvú klasiku veľkej päťky Miláno - San Remo 2015. Dnes sme spoznali výhercov.
 
 
Pravidlá súťaže:
 
Vo formulári ste vyplnili svoje meno, e-mail aj adresu pre zaslanie výhry a tipovali ste pódium Miláno - San Remo 2015.
 
Za každé správne meno na pódiu dostal súťažiaci bod. Ak ho aj správne umiestnil (napr. presne na 1. miesto), získal body dva. Maximálne teda bolo možné získať šesť bodov. Traja súťažiaci s najvyšším počtom bodov získali prvú až tretiu cenu. Pri bodovej rovnosti rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zúčastniť iba raz! Duplicitu sme odhalili a vylúčili zo súťaže.
 
 
Vyhodnotenie:
 
Súťaž bola mimoriadne tesná a nikomu sa nepodarilo získať všetkých šesť bodov za kombináciu 1. Degenkolb - 2. Kristoff - 3. Matthews. Zaznamenali sme však jedenásť tipov so ziskom štyroch bodov. Rozhodol teda čas zapojenia sa do súťaže a to už v prvý deň! Siedmi uhádli prvé miesto Nemca a druhé Nóra, ale pridali zlého cyklistu na tretie (trikrát Sagana, ktorého od tretej priečky delilo pár centimetrov). Jediný zo súťažiacich umiestnil na pódium všetky tri správne mená, ale v zlom poradí. Získal tiež štyri body, ale zapojil sa neskôr ako trojica výhercov. Tomu sme sa však tiež rozhodli poslať tričko - 3. cenu.
 
 
1. cena - kniha receptov 53 cyklistov súčasnosti Tour de Cuisine
Pavel Oravec, Očová (4 body)
 
2. cena - profesionálne cyklistické okuliare značky UVEX
Barbara Balická, Čierna nad Tisou (4 body)
 
3. cena - biele tričko Cycling-Info.sk s motívom evolúcie
Tomáš Gonda, Bratislava (4 body)
 
bonusová cena - biele tričko Cycling-Info.sk s motívom evolúcie
Andrej Fuksa, Bratislava (4 body)
 
 
Víťazné tipy:
Fotografia 1 z 4
Fotografia 1 z 4
Fotografia 1 z 4
Fotografia 1 z 4
 
 
O čo ste súťažili:
 
1. cena - kniha receptov 53 cyklistov súčasnosti Tour de Cuisine
Fotografia 1 z 1
 
2. cena - profesionálne cyklistické okuliare značky UVEX
Fotografia 1 z 1
 
3. cena - biele tričko Cycling-Info.sk s motívom evolúcie
Fotografia 1 z 1
- prvé dve ceny venoval do súťaže zástupca firmy Bora na SR Peter Doležal
 
 
Tí z vás, ktorí prejavili záujem o kúpu knihy Tour de Cuisine, dostali ste potvrdzujúci e-mail s ďalšími informáciami (ak nie, prejdite si, prosím, spamovú poštu).
 
Pravdepodobne nám štyri knihy ostanú, takže ak ste sa do súťaže nezapojili a máte záujem o túto knihu, ozvite sa nám na e-mailovú adresu redakcia@cycling-info.sk. Ďakujeme!
 
Tour de Cuisine je jedinečná kniha receptov 53 slávnych cyklistov súčasnosti. Má presne dvesto strán na veľkom formáte a mimoriadne kvalitnom papieri s množstvom fotografií. Dozviete sa, aké jedlá profíci nie len milujú, ale aj radi pripravujú. Samuel Sánchez vás ponúkne špeciálnou fazuľovou polievkou, Cadel Evans pozve na svoje obľúbené cestoviny, ktoré miluje aj Joaquim Rodríguez. André Greipel zasa nedá dopustiť na jedlá z rýb. John Degenkolb neváha kvôli svojím mäsovým závitkom stráviť v kuchyni štyri hodiny. Vedeli ste, že Velitsovcov okrem láske k cyklistike spája aj zbožňovanie syra? Obaja sa podelili o recepty s touto obľúbenou surovinou. A čo Peter Sagan? Na jeho špeciálne palacinky sa zbiehajú slinky snáď každému milovníkovi sladkého. Veď posúďte sami.
 
cuisine-sagan
 
Kniha je dostupná v anglickom jazyku (slovenský ani český preklad neexistuje) a je veľmi obtiažne si ju kúpiť. Na stránkach nemeckého vydavateľa stojí 40 eur bez poštovného. Lacnejšie sa nedá zohnať! Náš kamarát Peter Doležal nám ponúkol možnosť, že Vy, čitatelia Cycling-Info.sk, si máte možnosť zakúpiť túto knihu cez náš portál v špeciálnej ponuke za 33 eur aj s poštovnými nákladmi.
 
 
{jcomments off}

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop