Máte poslednú možnosť hlasovať za Miss slovenskej cyklistiky 2015

16.12.2015, 14:00 | Slovensko a Slováci | Redakcia C-I.sk
Slovenský zväz cyklistiky pred pár týždňami vyhlásil 5. ročník súťaže Miss slovenskej cyklistiky 2015. O Vašu priazeň sa tento rok uchádza osem dám. Ak ste ešte nedali svojej favoritke hlas, môžete tak urobiť na stránkach SZC. Hlasovanie končí v nedeľu 20. decembra.
 
 
Víťazka súťaže, ako aj prvá a druhá vicemiss, budú vyhlásené na galavečere Zlatý Pedál 2015 28. decembra tohto roka.

Historicky prvou Miss slovenskej cyklistiky sa v roku 2011 stala Karin Bäumlová z klubu CK FALANGE Bratislava s počtom 1127 hlasov. Prvou vicemiss sa stala Lívia Hanesová z CK Banská Bystrica a druhou vicemiss sálová cyklistka Alica Vinczeová z ŠKC Kolárovo. Druhý ročník ovládla Lívia Hanesová, ktorá získala 1969 hlasov. Alica Vinczeová si polepšila na druhé miesto a druhou vicemiss sa stala Alžbeta Pavlendová z CK Dukla Bratislava.
 
Pred dvoma rokmi zvíťazila Ľubica Ďaďová (Outsiterz NOVATEC, 2167 hlasov) pred Zuzanou Juhásovou z CK Svätý Jur a Oľgou Gajdošíkovou z BIKE PRO. Vlani korunku dostala Mariana Findrová taktiež z BIKE PRO. Prvou vicemiss sa stala aktuálna PR manažérka SZC Katarína Ďurková (CK Olympik Trnava) a tretí najvyšší počet hlasov dostala Martina Hrončeková z Velosprint Nitra.
 
Víťazky ankety sa už opätovne do súťaže zapojiť nemôžu.
 
 
miss-szc-2014-pedal
Miss 2014: Katarína Ďurková - Mariana Findrová - Martina Hrončeková (foto: J. Maliňák)
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop