Detská Tour Petra Sagana je späť

17.4.2015, 06:30 | Slovensko a Slováci | P. Zánický, R. Boris
Po zimnom spánku sa do slovenských miest a obcí vracia séria cyklistických pretekov pre deti od dvoch do štrnástich rokov. Budúcich "Saganovcov" čaká dokopy deväť podujatí v rôznych kútoch Slovenska. Druhý ročník Detskej Tour Petra Sagana štartuje už v nedeľu 19. apríla vo Svätom Jure.
 
Každý účastník dostane diplom s podpisom Petra Sagana, pričom úplne najlepší získajú aj originálne trofeje, ktoré vyrobili drotárski majstri. Viacnásobní účastníci dostanú balíček na cyklistické mazanie či Saganov bidon. Pre deti pripravujú okrem súťaženia aj sprievodný program ako divadelné predstavenia, nafukovacie atrakcie, animátorov či trial show. Celkoví víťazi Detskej Tour v troch najstarších kategóriách pocestujú na výstavu EXPO 2015 do Milána.
 
Chceme, aby deti trocha privoňali atmosfére pretekov. Možno sa to niektorým zapáči a začnú sa cyklistike venovať. Veď koniec-koncov, aj Petra Sagana sme našli na takýchto pretekoch horských bicyklov," vyhlásil pred spustením DT v roku 2014 Peter Zánický, hlavný organizátor a bývalý mládežnícky tréner Petra Sagana.
 
Detská Tour Petra Sagana 2015
19. apríl - Svätý Jur
2. máj - Zvolen
17. máj - Terchová
27. jún - Domaša
4. júl - Dolný Kubín
16. august - Svit
22. august - Granč
6. september - Slovenský raj
27. september - Udiča
 
 
Cycling-Info.sk je mediálnym partnerom Detskej Tour Petra Sagana.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop