S Energiou na kolesách si možete zapretekať na trase Okolo Slovenska

4.6.2015, 18:00 | Slovensko a Slováci | Redakcia Cycling-Info.sk
V nedeľu 14. júna 2015 sa na záverečných kilometroch piatej etapy pretekov Okolo Slovenska uskutočnia cyklistické preteky pre verejnosť. Štart je na programe o 10:45 v Bratislave na Pribinovej ulici pred Novou budovou SND. Cieľ na rovnakom mieste približne o 12:15, asi trištvrte hodinu pred príjazdom pelotónu Okolo Slovenska.
 
Účastníci si môžu vybrať trasu dĺžky 42 km, alebo aj 19,6 km, podľa toho, na akú si trúfajú. Po podujatí čaká každého účastníka občerstvenie aj darček.
 
Organizátorom Energie na kolesách je Slovenský zväz cyklistiky a hlavným sponzorom Slovenské elektrárne, spoločnosť skupiny Enel.
 
Registrovať sa môžete online na webovej stránke Okoloslovenska.com, alebo priamo na pretekoch 14. júna od 8:30.
 
 
 

 
 
Slovenské elektrárne, spoločnosť skupiny Enel, sú najväčším výrobcom elektriny na Slovensku a Enel je druhou najväčšou energetickou spoločnosťou v Európe. Celkovo pôsobí v 40 krajinách po celom svete. Slovenské elektrárne i Enel sú partnermi významných spoločenských inštitúcií, v rámci ktorých podporujú mnohé významné projekty a podujatia.
 
Svoju spoločenskú zodpovednosť pri podnikaní nazývajú Energiou pre krajinu - Energia pre šport, Energia pre kultúru, Energia pre vzdelanie, Energia pre prírodu a Energia pre život. Sú to sféry aktivít - energie, ktorými elektrárne podporujú rozvoj spoločenskej zodpovednosti pri podnikaní (CSR), prezentujú inovatívne projekty v oblasti trvalej udržateľnosti a v neposlednom rade prinášajú nové iniciatívy pre ďalšie rozvíjanie športových aktivít verejnosti s cieľom pestovať zdravý životný štýl od útleho veku. Projekt Energia na kolesách dáva príležitosť zapojiť do pretekov všetkých rekreačných cyklistov, v roku 2015 sa organizuje druhý ročník tohto obľúbeného podujatia.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop