Vstupujeme do obdobia mimo sezóny, čo Vás čaká?

13.10.2015, 10:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia Cycling-Info.sk
Sezóna 2015 sa pomaličky končí. Väčšina cyklistov si užíva zaslúžené dovolenky a aj náš portál prechádza do posezónneho obdobia.
 
Krátka bilancia sezóny 2015 na Cycling-Info.sk:
Tento rok sme pre Vás pripravili 537 autorských článkov, čo je presne o desať viac ako vlani. 94 % článkov si prečítalo viac ako tisíc návštevníkov, 11 % viac ako desaťtisíc z vás.
 
O svoj názor ste sa podelili s ďalšími čitateľmi v úctyhodných 5 824 komentároch pod článkami a 2 657 na fóre. Počet zobrazení stránky presiahol hranicu šesť miliónov.
80 % návštev registrujeme z územia Slovenskej republiky, 9 % z Českej republiky. V tisícoch návštev, ale už pod jedným percentom, ste náš portál čítali z USA, Nemecka, Veľkej Británie, Francúzska, Rakúska aj Chorvátska najmä počas letných prázdnin. Dve tretiny z vás používajú Google Chrome alebo Firefox.
 
Za priazeň v sezóne 2015 Vám veľmi pekne ďakujeme!
 
Veríme, že si k nám, aspoň občas, nájdete cestu aj v zimných mesiacoch. Náš vydavateľský plán pozostáva z piatich článkov každý týždeň. Každú nedeľu budeme prinášať sumár najdôležitejších udalostí vo svete cyklistiky. Týždennú periodicitu bude mať aj seriál Osobnosti histórie slovenskej cyklistiky a raz za sedem dní vždy predstavíme nového cyklistu. Utorky a štvrtky budú patriť špeciálnym článkom - sumárom, ale aj nadčasovým článkom či rozhovorom. V čase Vianoc vytiahneme na titulku zopár starších nadčasových článkov, ktoré nám dali najviac práce a ich odkaz je stále aktuálny.
 
V druhej polovici novembra prebehne rekonštrukcia portálu, ktorá môže na pár desiatok hodín obmedziť dostupnosť a prevádzku portálu. O tom budeme informovať v danom čase.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop