Po roku sa opäť obraciame na Vás s prosbou o podporu našej práce

26.5.2016, 22:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Cycling-Info.sk je tu už šesť rokov a prináša Vám spravodajstvo a publicistiku zo svetovej i slovenskej cyklistiky. Sme veľmi radi, že sa môžeme neustále zlepšovať a kvalita i kvantita informácií, ktoré u nás nájdete, rastú. Náš obsah je kompletne autorský, tzn. žiadne články neprekladáme ani nepreberáme, všetky sú originálnym produktom našej redakcie. Slovenské online periodiká seriózneho typu, u ktorých prevláda vlastná tvorba, svoj obsah čiastočne alebo úplne zamykajú. Či už prostredníctvom systému Piano alebo vlastných platforiem, pretože príjmy z inzercie na základné fungovanie nepostačujú. My dlhodobý systém nášho financovania od čitateľov neustále oddiaľujeme a nespustíme ho ani tento rok. Sme však nútení spustiť aspoň túto 15-dňovú zbierku na server. Budeme radi, ak nás podporíte formou jednorázového zaslania Vami stanovenej sumy bankovým prevodom. Môžete si vybrať či ako fyzická alebo právnická osoba / firma (reklama). Ak si to neprajete, v prípade fyzickej osoby nemusíte uviesť ani Vašu adresu.
 
Financie od Vás použijeme na vyriešenie problémov s kapacitou servera (CPU, RAM, HDD), aby ani v prípade obrovského záujmu nespadol, ale pracoval vždy najrýchlejšie, ako to len bude možné. Pripomíname, že vlani sa aj vďaka Vašej pomoci problémy podarilo vyriešiť a portál bežal počas Tour de France bezchybne. Tento rok naša čítanosť, ale aj množstvo dát, znova stúpajú, tým aj nároky na server a prácu programátorov.
 
Táto platforma podpory beží 15 dní - od 27.5. do 10.6. a potom ju ukončíme. Dary mimo tohto termínu nepríjmeme, tak ako tomu bolo aj vlani a dosvedčia to tí, ktorí to skúšali. Ak by ste nás chceli podporiť neobvykle vyššou sumou, budeme trvať aspoň na zaslaní niektorých reklamných predmetov. Je našim zámerom, že táto akcia prebieha v období, keď neštartuje na žiadnych pretekoch Peter Sagan.
 
Každé euro od Vás, či už cez sekciu Podporte nás, alebo touto formou, si veľmi vážime a berieme ako záväzok, aby sme napredovali a zlepšovali sa, pretože priestoru je ešte veľa. Máme nejeden nápad a budúcnosť z veľkej miery závisí od Vás.
 
Ak sa v budúcnosti rozhodneme pre vybudovanie stáleho systému podpory, budeme sa obzerať po ďalších platformách ako SMS, PayPal a iné. Pre 15 dní v roku to zriaďovať nebudeme.
 
Ďakujeme!
 
Redakcia Cycling-Info.sk
 
 
   button server fo     button server po
 
 
Podporili nás:
AVL TAX logo
 
esat
 
 
UPRO, s.r.o.
 
slc partners s.r.o.
 
Cingue s.r.o.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop