Predstavujeme Vám náš eshop aj s viacerými exluzívnymi produktmi

15.9.2019, 14:00 | Eshop | Redakcia Cycling-Info.sk
V redakcii sme sa už dlho zamýšľali nad tým, ako posunúť náš projekt dopredu a po mesiacoch rokovaní, prípravy a programovania Vám dnes predstavujeme Cycling-Info shop. Je to elektronický obchod zameraný na širokú ponuku v segmente cyklistiky. Spojili sme sa s našim dlhoročným inzertným partnerom spoločnosťou BIKEPRO, ktorá vyše dvadsať rokov pôsobí na poli obchodu s cyklistickými potrebami a má vysoký profesionálny kredit.
 
Pozornosť aktuálne upriamujeme na to, že spolu so Slovenským zväzom cyklistiky sme pripravili kolekciu originálnych produktov Okolo Slovenska a naše najväčšie a mimoriadne napredujúce preteky sa tak pridávajú do širokého zoznamu medzinárodných podujatí, ktoré majú svoj eshop a fanúšikovia si tak môžu zakúpiť pekné upomienkové predmety do kancelárie či detskej izby, ale aj tričká či polokošele na nosenie. Veríme, že to ocenia tí, ktorí preteky videli naživo, ale aj tí, ktorí sa ich osobne zúčastniť nemohli. Tento rok je v ponuke 15 rôznych produktov.
 
Redakcia za deväť rokov fungovania publikovala už viac ako 8 000 autorských článkov bez spoplatnenia obsahu, no situácia na inzertnom trhu nie je priaznivá a vidíme dlhodobý trend zamykať kvalitný a autorský obsah. My sa tomu naďalej bránime, no budeme veľmi radi, ak nás po dvojročnej prestávke podporíte zakúpením produktov z nášho portfólia. Medzi šestnástimi predmetmi našej kolekcie okrem textilu nájdete aj viaceré praktické veci k športovaniu či cestovaniu.
 
Na tomto mieste ďakujeme organizátorom Okolo Slovenska a MSR a ČR v Trnave, že sme pre Vás mohli pripraviť aj darčekové akcie. Ak si z kolekcií Okolo Slovenska a Cycling-Info.sk vyberiete tovar aspoň za 20 eur, ako darček dostanete malý bulletin 63. ročníka Okolo Slovenska (A5, 8 strán). Ak nakúpite aspoň za 30 eur, prvých 50 z Vás dostane k bulletinu ešte aj špeciálnu cyklistickú fľašu MSR a ČR v Trnave s predtlačenými podpismi najlepších slovenských a českých cyklistov. 
 
V kolekcii Reprezentácie SR Vám zatiaľ ponúkame originálny reprezentačný dres, ktorý je v týchto chvíľach ešte stále vo výrobe v Taliansku, pretože je to oficiálna edícia k MS 2019 v Yorkshire aj s novými logami partnerov, ktorá sa začne používať až od nadchádzajúcich MS. Každý, kto si zakúpi tento dres bude zaradený do vianočnej súťaže o jeden z originálnych špeciálnych dresov Okolo Slovenska. 
 
Ďalej v eshope nájdete bicykle Superior a Cervélo, širokú paletu holandských kolies Infinito, ktoré používa Dukla Banská Bystrica, no najmä širokú ponuku oblečenia renomovaných značiek Castelli, Endura či UYN, komponentov a príslušenstva BBB, Kellys, Salice, Giro, Abus, Easton, Shimano a mnohých ďalších.
 
Aktuálne môžete v eshope platiť prevodom na účet, dobierkou a pri osobnom odbere na predajni v Banskej Bystrici. Keďže je eshop nový, nejaký čas ešte nebude možné platiť online kartou. Práve preto je dočasne u nás platba pri dobierke zadarmo (eshopy si väčšinou účtujú 1 - 1,5 €). Ponúkame štandardné formy doručenia - poštou, kuriérom a na najbližšiu zásielkovňu. Ak si zakúpite tovar v hodnote minimálne 100 eur, poštovné neúčtujeme. Teraz na začiatku je eshop dostupný iba pre zákazníkov zo SR.
 
Aktuálne rokujeme o zaradení kompletnej ponuky produktov SPECIALIZED do eshopu. Pripravujeme aj ďalšie novinky a vychytávky, ktoré budú dorábané postupne.
 
Ak máte na nás akékoľvek otázky, pýtajte sa na adrese shop@cycling-info.sk
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop