Eshop sme posunuli do novej dimenzie, nájdete v ňom už aj produkty Specialized

30.5.2020, 19:00 | Eshop | Redakcia C-I.sk
Spolu s našimi partnermi zo spoločnosti BIKEPRO pre Vás od septembra minulého roka prevádzkujeme cyklistický eshop. Doteraz fungoval v skúšobnej verzii, teda bez platobnej brány pre platbu kartou a s obmedzeným množstvom produktov na našej doméne. Od dnešného dňa sa situácia mení a po mimoriadne náročnej príprave spúšťame naplno eshop najnovšej generácie pre čo najpohodlnejší nákup na doméne bikepro.sk.
 
 
banner 560x300
 
 
Expedujeme pre Vás každý deň a už si môžete kúpiť aj obrovskú paletu produktov značky Specialized v rátane celosvetovo známych bicyklov radu Tarmac, aj v edícii Bora-hansgrohe. Okrem toho nájdete naďalej aj bicykle Cervélo, Ridley a Superior. Ponúkame tiež širokú ponuku oblečenia renomovaných značiek Castelli, Endura, UYN, či slovenský reprezentačný dres Santini. V sekcii všetko na bicykel nájdete množstvo komponentov a príslušenstva Specialized, BBB, Kellys, Salice, Giro, Abus, Easton, Bell, Shimano a mnohých ďalších.
 
Už ste si zvykli na špeciálne produkty, ktoré nájdete len u nás. Či už tie s motívom Cycling-Info.skOkolo Slovenska, alebo pre deti s motívmi budúceho cyklistu/biatlonistu/olympijského víťaza. Absolútnou novinkou je ponuka dresu, kraťasov, celého body, ale aj voľnočasového trička tímu Dukla Banská Bystrica. Náš jediný kontinentálny tím prichádza s voľným predajom svojho oblečenia prvý raz. Naskladnené bude v najbližších dňoch. Môžete si ho už objednať.
 
 
banner dres dukla web 560x300
 
 
V eshope si môžete vybrať aj z produktov tímu BIKEPRO Sport a v najbližších dňoch sa sfinalizuje aj dohoda s CK EPIC Dohňany. Cycling-Info.sk je spravodajskou jednotkou o slovenskej cestnej cyklistike, preto je našou ambíciou pritiahnuť do projektu eshopu aj ďalšie popredné slovenské tímy, aby si priaznivci daných klubov nemuseli komplikovane zhánať dresy cez rôzne spojky v kluboch, ale mohli si veľmi jednoducho zakúpiť originálny dres.
 
Oproti pôvodnému ponúka nový eshop viacero nových foriem platby aj dopravy. Za tovar môžete zaplatiť osobne v Banskej Bystrici, pri dobierke, prevodom na účet, ale už aj najpohodlnejšie - online platobnou kartou. Po objednávku si môžete prísť osobne, alebo si ju nechať doručiť poštou, kuriérom či na najbližšiu zásielkovňu. Novinkou je, že už od 50 eur máte poštovné zadarmo!
 
Zákazníkov, ktorí sa už registrovali, alebo aj kúpili tovar v eshope Cycling-Info.sk, ubezpečujeme, že sa nemusia nanovo registrovať, ale všetky údaje sa preniesli do novej verzie eshopu. Tá sa bude v nasledujúcich týždňoch ďalej vyvíjať. Pribúdať budú nové produkty, ako aj rozšírená filtrácia produktov a podobne.
 
Veríme, že si v novom eshope vyberiete to, čo k nášmu milovanému športu potrebujete. Ďakujeme!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop