Podcast: Od soboty bude svet ružový, začína talianske Amore Infinito

9.5.2019, 15:00 | Podcasty | A. Beňo, F. Drábek
V súčasnosti dávajú moderné médiá čoraz viac priestoru podcastom, teda audio nahrávkam rôzneho druhu. Či už ide o spravodajské súhrny udalostí, záznamy z konferencií alebo diskusií a v neposlednom rade si na stránkach médií môžete vypočuť čoraz viac rozhovorov alebo komentárov.
 
Redakcia Cycling-Info.sk v tejto súvislosti začína spoluprácu s dvojicou Adam Beňo a Filip Drábek, ktorí budú na našich stránkach zverejňovať svoj CykloPodcast. Naša redakcia dlhodobo nestíha okrem spravodajstva a rozsiahleho materiálu s tým spojeného prinášať ešte aj pridanú hodnotu v podobe názorových textov, blogov či rôznych komentárov. Veríme, že podcasty zaplnia túto medzeru a budú podávané zaujímavým nekonvenčným štýlom plným humoru s množstvom detailov, na ktoré Adam s Filipom v rozsiahlej minutáži majú priestor i čas rozobrať. My sa na ne tešíme a veríme, že praví fanúšikovia tohto športu budú podcasty radi počúvať.
 
Začíname s preview Giro d'Italia v rozsahu 71 minút. Vypočuť si ho môžete nižšie. Počas pretekov budú podcasty vychádzať po každej tretej etape.
 
 

 
 
Od soboty bude svet ružový, začína talianske Amore Infinito
 
Klasiky sú vrcholom sezóny, no ak hovorím o Grand Tour, je ním rozhodne Giro. A to štartuje už túto sobotu s pomerne širokým okruhom favoritov, ktoré sa ešte na poslednú chvíľu zúžilo. Ukázať sa určite bude chcieť Primož Roglič, ktorý doslova ovládol preteky v Romandii, no samozrejme sme zanalyzovali aj všetky ostatné GC a šprintérske mená na štarte Amore Infinito. (Adam)
 
 
Všetky podcasty nájdete tu, môžete ich počúvať aj cez aplikácie iTunes l Spotify
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop