Poznáme víťazov originálneho maglia rosa Giro d'Italia od Santini SMS

1.6.2016, 11:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia Cycling-Info.sk
Prostredníctvom našich stránok ste mali možnosť súťažiť o mimoriadne hodnotné ceny viac či menej späté s Giro d'Italia 2016, prvou Grand Tour v roku. Spoločnosti VelostoreLifeCycling do súťaže venovali originálne cyklistické dresy talianskej značky Santini SMS, ktorá oblieka víťaza Gira, majstrov sveta vo všetkých disciplínach i holandský tím LottoNL-Jumbo. A práve o tieto dresy ste mali možnosť súťažiť v našej tipovacej súťaži. Stačilo uhádnuť celkové pódium pretekov i víťazov jednotlivých tričiek.
 
 
baner sutaz
 
 
Pravidlá súťaže:
 
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, adresu aj e-mail (minimálne kvôli prípadnej výhre) a tipovali ste celkové pódium i držiteľov jednotlivých dresov. Postačovali prezviská.
 
Za správne meno víťaza pretekov ste získali dva body, za ostatné na pódiu a v jednotlivých klasifikáciách jeden bod. Taktiež sme udelili jeden extra bod súťažiacemu, ktorý uviedol na pódiu tri správne mená, hoci nie v správnom poradí. Maximálne ste mohli získať 8 bodov. Traja súťažiaci s najvyšším počtom bodov získajú ceny. Ak došlo k bodovej rovnosti, rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zúčastniť iba raz! Súťaž trvala do 6. mája 12:00.
 
Načastejšími trefami do čierneho boli tipy na víťazstvo Vincenza Nibaliho a tretie miesto Alejandra Vaverdeho. Naopak, nikto netipoval víťazstvo Mikela Nieveho vo vrchárskej súťaži a iba dvaja súťažiaci odhadli druhé miesto Estebana Chávesa. Iba jediný zo stovák súťažiacich umiestnil všetkých troch pretekárov na pódium, ale v zlom poradí. Priemerný súťažiaci získal jeden bod.
 
 
Víťazi:
1. cena: Jozef Števula, Partizánske (5 bodov)
2. cena: Matúš Dobrovolský, Prešov (4 body)
3. cena: Ľuboš Brišš, Nitra (4 body)
Gratulujeme!
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
Ďakujeme partnerom z LifeCycling, Velostore a Santini SMS za hodnotné ceny!
 
 
Prehľad cien:
 
1. cena: originálny ružový dres "maglia rosa" vyrobený Santini SMS
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
2. cena: dres UCI IRIDE z oficiálnej kolekcie UCI vyrobený Santini SMS
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
3. cena: originálny dres tímu World Tour LottoNL-Jumbo vyrobený Santini SMS
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop