Portál vstupuje do obdobia mimo sezóny, čo pre Vás pripravujeme?

24.10.2016, 22:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia Cycling-Info.sk
Sezóna 2016 sa pomaličky končí. Väčšina cyklistov si užíva zaslúžené dovolenky a aj náš portál prechádza do posezónneho obdobia.
 
Krátka bilancia sezóny 2016 na Cycling-Info.sk:
Tento rok sme pre Vás pripravili 616 autorských článkov a 445 krátkych správ (štartové listiny, soc. siete ani videá nerátame). 93 % článkov si prečítalo viac ako tisíc návštevníkov, 9 % viac ako desaťtisíc z vás. O svoj názor ste sa podelili s ďalšími čitateľmi v úctyhodných 7 827 komentároch pod článkami a 3 696 na fóre.
 
Za priazeň v sezóne 2016 Vám veľmi pekne ďakujeme!
 
Veríme, že si k nám, aspoň občas, nájdete cestu aj v zimných mesiacoch. Náš vydavateľský plán pozostáva z piatich článkov každý týždeň (okrem tohto nultého týždňa, ktorý je z viacerých dôvodov plnší). Každú nedeľu budeme prinášať sumár najdôležitejších udalostí vo svete cyklistiky, ktorý nahradí krátke správy. Týždennú periodicitu bude mať aj stredajší nový seriál z dielne Mariána Betíka História cyklistiky na OH. V sobotu budeme striedavo predstavovať nového cyklistu, ktorého ešte nemáme medzi profilmi, a Martin Fraňo bude pokračovať v predstavovaní historických kúskov techniky. Utorky a štvrtky budú patriť špeciálnym článkom - sumárom, analýzam, ale aj nadčasovým článkom či rozhovorom. V čase Vianoc vytiahneme na titulku zopár starších "skvostov", ktoré nám dali najviac práce a ich odkaz je stále aktuálny.
 
Od dnes do úvodu k Tour Down Under 15. januára o 18:00 máme v pláne publikovať 58 článkov. Veríme, že si vyberiete.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop