Poznáme výhercov súťaže o knihu Petra Sagana, priniesol im ju Alaphilippe

25.3.2019, 12:00 | Magazín C-I.sk | Lukáš Timko
Prostredníctvom našej webovej stránky ste mali jedinečnú možnosť zasúťažiť si o knihu Peter Sagan - Môj svet, ktorá je zákulisným pohľadom na pretekársky život nášho najúspešnejšieho cyklistu. Získať ju bolo veľmi jednoduché - stačilo vyplniť formulár a správne si tipnúť pódium klasiky Miláno - San Remo.
 
 
winners sutaz milano sanremo big
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, adresu, e-mail a štyri mená. Okrem víťaza (Alaphilippe), druhého (Naesen) aj tretieho (Kwiatkowski) muža ste mali možnosť uviesť aj tzv. pódiového žolíka - pretekára, o ktorom ste si mysleli, že by sa mohol dostať na pódium, ale do Vášho zloženia sa nezmestil. Za správne umiestneného víťaza ste získali tri body, za druhého a tretieho dva body a za žolíka jeden - ak sa umiestnil na ktorejkoľvek pódiovej pozícii.
 
Zo všetkých správnych odpovedí sme vybrali piatich výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zapojiť iba raz a vyjadril tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré boli nevyhnutné pre realizáciu súťaže a odlíšili sme Vás od robotov. Po skončení súťaže už boli údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1. - 5. cena - kniha Peter Sagan - Môj svet
 
Výhercovia:
Eduard Lukáč, Selce
Matúš Ivanovič, Dubovany
Milan Vrbiar, Senec
Roman Mazáč, Bratislava
Marek Kosť, Brno
Gratulujeme!
 
 
fotogaleria ikonkaVýhercovia kníh
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
 
Poznámky:
Zo stoviek prijatých formulárov sa nenašiel kompletne správny tip. Iba jediný súťažiaci zaradil Oliviera Naesena na pódium a iba dvaja Kwiatkowskeho na tretiu pozíciu. Najbližšie tak bol pán Lukáč, ktorý trafil víťaza i tretieho pretekára. Ostatným napokon k zisku knihy stačilo iba správne si tipnúť víťaza pretekov, no museli tak urobiť hneď v prvých dňoch po vyhlásení súťaže, pretože tri body získalo množstvo ľudí. V drvivej väčšine tipov sa objavil Sagan, ale prakticky v každom formulári aspoň niekto z partie Viviani, Ewan, Groenewegen, Gaviria, Van Avermaet, Kristoff, Štybar, Valverde či Nibali. Uvažujeme, že v budúcnosti do pravidiel súťaže pridáme aj jeden bod za pretekára, ktorého umiestnite na pódium, ale na zlé miesto, pretože by aj v aktuálnej súťaži získalo množstvo tipujúcich viac bodov. Veľkú smolu mali tí, ktorí Alaphilippa i Kwiatkowskeho zle umiestnili.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop