Výhercovia knihy The Wolfpack správne tipovali Gilberta alebo Lampaerta na pódiu P-R

16.4.2019, 16:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Prostredníctvom našej webovej stránky ste mali jedinečnú možnosť zasúťažiť si o ďalšiu knihu, tentokrát z dielne Deceuninck - Quick-Step. Exkluzívna fotokniha The Wolfpack: 365 days on the road je zákulisným pohľadom na vlaňajší úspešný rok belgického tímu, ktorý si pripísal 73 víťazstiev vrátane monumentov, Grand Tours, ale i Okolo Slovenska. Knihu do našej súťaže venovala spoločnosť janom, ktorá je už od roku 2012 sponzorom tímu. Získať ju bolo veľmi jednoducho - správne si tipnúť pódium monumentálnej klasiky Paríž - Roubaix.
 
 
winners sutaz pariz roubaix big
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, celú adresu, e-mail a najviac štyri mená. Okrem víťaza, druhého aj tretieho muža ste mali možnosť uviesť aj tzv. pódiového žolíka - pretekára, o ktorom ste si mysleli, že by sa mohol dostať na pódium, ale do Vášho zloženia sa nezmestil. Za správne umiestneného víťaza ste získali tri body, za druhého a tretieho dva body a za žolíka jeden - ak sa umiestnil na ktorejkoľvek pódiovej pozícii. Novinkou bolo, že jeden bod ste získali aj za pretekára, ktorého ste umiestnili na pódium, ale zlú pozíciu.
 
Zo všetkých správnych odpovedí sme vybrali piatich výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zapojiť iba raz a vyjadril tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré boli nevyhnutné pre realizáciu súťaže a odlíšili sme Vás od robotov. Po skončení súťaže už boli údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1. cena - fotokniha The Wolfpack: 365 days on the road + fotokniha Tom
2. - 5. cena - fotokniha The Wolfpack: 365 days on the road
 
Výhercovia:
1. cena:
Aneli Rusov, Levice
2. - 5. cena:
Lukáš Ronald Lukács, Moldava nad Bodvou
Štefan Lukács, Moldava nad Bodvou
Elemír Scholtz, Prešov
Katarína Dankovičová, Bardejov
Gratulujeme!
 
 
fotogaleria ikonkaVýhercovia kníh
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Fotografia 1 z 5
Poznámky:
Podobne ako pri minulých súťažiach veľmi prekvapil niektorý člen pódia, a to Nils Politt, ktorý sa objavil iba na štyroch tipoch, no ani raz s Gilbertom a Lampaertom. Tých zasa ako tímových kolegov nikto netipoval spolu na bedni. Ak už, tak sa jeden z nich objavoval v kombinácii so Štybarom. Hlavná cena je však v správnych rukách, pretože prišiel jediný tip s Gilbertom ako víťazom. Ostatným napokon k zisku knihy stačilo iba správne si tipnúť Lampaerta na treťom mieste, alebo dokonca len uviesť jedného z nich ako žolíka, ale museli tak urobiť v prvých hodinách od vyhlásenia súťaže, pretože týchto tipov bolo množstvo. Prakticky v každom formulári sa objavilo aspoň jedno z mien Sagan, Van Avermaet, Štybar, Kristoff, Naesen, Van Aert, Vanmarcke, Terpstra, no aj Van der Poel aj napriek tomu, že sme štartovú listinu mali zverejnenú od prvého dňa súťaže a aj v článkoch sme upozorňovali, že Corendon - Circus nezískal pozvánku na preteky.
 
Prvý raz sa stalo, že vyhrali cenu zrejme dvaja rodinní príslušníci, čo síce môže posobiť nekorektne, ale dodržali literu súťaže (iné meno, iná emailová adresa, iný čas zapojenia sa do súťaže) a bolo nám už v minulosti povedané, že veľa ľudí v rodine či medzi priateľmi súťaží medzi sebou a potom si porovnajú, kto lepšie tipoval. Navyše, v tomto prípade, ak by chceli podvádzať, asi by neuviedli prakticky rovnaké mená v súťažnom formulári, čím výrazne zúžili šancu na výhru.
 
Ďakujeme všetkým zapojeným a veríme, že nájdeme partnera/partnerov na ďalšie súťaže. Ak by ste chceli ponúknuť nejakú zaujímavú cenu do podobnej súťaže, kontaktujte nás, prosím, na adrese sutaz@cycling-info.sk.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop