Zatipujte si najúspešnejších na Giro d'Italia a vyhrajte prilbu alebo počítač

24.4.2019, 22:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Sme veľmi radi, že Vám prostredníctvom nášho portálu môžeme priniesť ďalšiu súťaž, tentoraz o špičkovú aerodynamickú prilbu Salice, ktorú získa najlepší zo súťažiacich, a cyklopočítač Bontrager pre dvojicu tipujúcich na druhom a treťom mieste. Ceny do našej súťaže venovala spoločnosť ŠPORT SERVIS KLUB, s.r.o. Považská Bystrica. Vyhrať môžete veľmi jednoducho - stačí vyplniť formulár a správne si tipnúť najlepších na Giro d'Italia 2019.
 
 
sutaz giro 560px
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári pravdivo vyplňte svoje meno, celú adresu, e-mail a vyplňte sedem mien do siedmich políčok. Môžu sa aj opakovať. Okrem víťaza, druhého aj tretieho muža máte možnosť uviesť aj držiteľov najcennejších dresov a tiež pretekára s najväčším množstvom etapových víťazstiev. Ak získa najviac triumfov, napr. dva či tri viacero cyklistov, uznáme všetkých. Za správne umiestneného celkového víťaza získate dva body, za ostatných jeden. Spolu teda môžete získať osem bodov. Zo všetkých správnych odpovedí vyberieme troch výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov bude tradične rozhodovať skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa môže zapojiť iba raz a vyjadruje tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre realizáciu súťaže. Po jej skončení a zaslaní cien budú údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1. cena - profesionálna cyklistická prilba Salice Levante Helmet (Black/Red)
2. - 3. cena - profesionálny cyklopočítač Bontrager Node 2.1
- do súťaže ich venuje spoločnosť ŠPORT SERVIS KLUB, s.r.o. Považská Bystrica
 
Súťaž trvá do soboty 11. mája 2019 12:00 a mená víťazov zverejníme do 72 hodín po skončení Giro d'Italia 2019 v samostatnom článku, ktorý budeme publikovať.
 
 
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop