Už iba pár hodín máte na tipovanie majstrov SR a získanie cyklodoplnkov i fľaše s podpismi

25.6.2019, 17:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Sme veľmi radi, že Vám prostredníctvom nášho portálu môžeme priniesť ďalšiu súťaž, tentoraz o tri rovnaké výherné balíčky pre troch najlepšie tipujúcich. Ide o tričko s logom MSR a ČR v Trnave, vrecúško, vak, sadu svetiel na bicykel a originálnu fľašu podpísanú majstrami SR a ČR. Budú tam podpisy Petra Sagana, Juraja Sagana, Mareka Čaneckého a z Čechov Romana Kreuzigera a Zdeňka Štybara.
 
Ceny do súťaže venovalo vedenie Spoločného šampionátu SR a ČR v cestnej cyklistike. Pre zapojenie sa do súťaže stačí vyplniť formulár a správne si tipnúť nadchádzajúcich majstrov SR a majstra ČR v pretekoch mužov Elite. Pozor! Zapojiť sa môžete už iba do štvrtka 8:00.
 
 
sutaz msracr 560px
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári pravdivo vyplňte svoje meno, celú adresu, e-mail a vyplňte osem mien do ôsmich políčok. Tipujú sa majstri Slovenska vo všetkých kategóriách MSR a ČR v Trnave a majster ČR v pretekoch s hromadným štartom mužov Elite. Ženy a juniorky preteky neabsolvujú. Za každé správne meno získate jeden bod. Spolu teda môžete získať deväť bodov. Zo všetkých správnych odpovedí vyberieme troch výhercov s najvyšším počtom bodov a všetci získajú identické ceny. V prípade rovnakého počtu bodov bude tradične rozhodovať skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa môže zapojiť iba raz a vyjadruje tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre realizáciu súťaže. Po jej skončení a zaslaní cien budú údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1 - 3. cena - podpísaná fľaša, tričko, vak, vrecúško, sada svetiel na bicykel
 
Súťaž trvá do štvrtka 27. júna 2019 08:00 a mená víťazov zverejníme do 72 hodín po skončení MSR a ČR 2019 v samostatnom článku, ktorý budeme publikovať.
 
 
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop