Prekvapenia v Trnave poznačili aj súťaž, favorizovaní boli iba Jaseková s Kramarčíkom

2.7.2019, 15:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Sme veľmi radi, že Vám prostredníctvom nášho portálu mohli priniesť ďalšiu súťaž, tentoraz o tri rovnaké výherné balíčky pre troch najlepšie tipujúcich. Išlo o tričko s logom MSR a ČR v Trnave, vrecúško, vak, profesionálnu prilbu a originálnu fľašu podpísanú hviezdami z oboch krajín.
 
Ceny do súťaže venovalo vedenie Spoločného šampionátu SR a ČR v cestnej cyklistike. Pre zapojenie sa do súťaže stačilo vyplniť formulár a správne si tipnúť majstrov SR a majstra ČR v pretekoch mužov Elite.
 
 
vitazi sutaz msracr 560px
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, celú adresu, e-mail a osem celých mien do ôsmich políčok. Tipovali sa majstri Slovenska vo všetkých kategóriách MSR a ČR v Trnave a majster ČR v pretekoch s hromadným štartom mužov Elite. Za každé správne meno ste získali jeden bod. Spolu ste teda mohli získať deväť bodov. Zo všetkých správnych odpovedí sme vybrali troch výhercov s najvyšším počtom bodov a všetci získali identické ceny v hodnote vyše sto eur. V prípade rovnakého počtu bodov bude tradične rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zapojiť iba raz a vyjadril tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre realizáciu súťaže. Po zaslaní cien budú údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1 - 3. cena - podpísaná fľaša, tričko, vak, vrecúško a prilba
 
Výhercovia:
Miroslav Lacuš, Spišské Tomášovce
Tomáš Zachar, Dubnica nad Váhom
Patrik Lučanský, Martin
Gratulujeme!
 
 
fotogaleria ikonkaVíťazné hlasovacie lístky
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
Poznámky:
Aj keď sa do súťaže zapojilo množstvo ľudí, viacero kategórií malo prekvapujúcich víťazov, a tak sa nikomu nepodarilo uviesť ani polovicu správnych mien. Takmer na každom hlasovacom lístku bol ako víťaz oboch disciplín U23 uvedený Matúš Štoček, v pretekoch Elite Peter Sagan. Častejšie súťažiaci správne tipovali iba Jasekovej triumf v ITT a triumf Pavla Kramarčíka v pretekoch. Triumfy Lohinského, Vlčáka, Orosa ani Sisra v daných kategóriách netipoval nikto. Cully sa objavil iba na jednom hlasovacom lístku. Väčšina súťažiacich nezískala ani jeden z deviatich možných bodov. Viacero súťažiaich uviedlo v kolónke víťaza pretkov Elite meno "Sagan", to sme ale neuznávali, potrebné bolo uviesť celé meno, minimálne iniciáku. Ďakujeme všetkým za účasť a veríme, že v čo najbližšej dobe budeme znova súťažiť i zaujímavé ceny.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop