Poznáme výhercov prilby Ekoi tímu Elkov-Author, ktorí najlepšie tipovali pódium Vuelty

23.9.2019, 14:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Sme veľmi radi, že sme Vám prostredníctvom nášho portálu priniesli rekordnú šiestu súťaž v tomto roku, tentoraz o špičkovú prilbu Ekoi, ktorú táto spoločnosť špeciálne vyrába pre tím Elkov-Author. Stačilo vyplniť formulár a správne si tipnúť najlepších na Vuelta a Espaňa 2019. Všetkým zapojeným sa ospravedlňujeme, že sme víťazov vyhlásili až teraz, keďže sme v príprave na Okolo Slovenska na to nemali ľudské kapacity.
 
 
vitazi sutaz vuelta 560px
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, celú adresu, e-mail a sedem mien do siedmich políčok. Mohli sa aj opakovať. Okrem víťaza, druhého aj tretieho muža ste mali možnosť uviesť aj držiteľov najcennejších dresov a tiež pretekára s najväčším množstvom etapových víťazstiev. Za správne umiestneného celkového víťaza ste získali dva body, za ostatných jeden. Spolu ste teda mohli získať osem bodov.
 
Zo všetkých správnych odpovedí sme vybrali troch výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov tradične rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zapojiť iba raz a vyjadril tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre realizáciu súťaže. Po skontaktovaní s výhercami a zaslaní cien budú údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1 - 3. cena - profesionálna cyklistická prilba Elkovu-Author značky Ekoi
 
Výhercovia:
Peter Vajda, Nededza
Peter Stehlík, Nitra
Zuzana Šimková, Pravenec
Gratulujeme!
 
 
fotogaleria ikonkaVýhercovia prilieb
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
Poznámky:
Výhercom stačili na získanie prilby tri body a potom už rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže, pretože nikto netipoval Pogačara na treťom mieste pódia ani ako cyklistu s najväčším počtom víťazstiev, kde dominoval Sam Bennett. Rovnako sa nikto neodvážil tipovať Rogliča ako víťaza bodovacej súťaže a podľa očakávania si nikto nepomyslel na Bouchardov bodkovaný triumf.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop