Na severozápade Slovenska sa chystá tréning s Baškom, môžete sa prihlásiť

1.6.2020, 16:00 | Slovensko a Slováci | Peter Zánický, lt
Občianske združenie Cyklistická Detská Tour v spolupráci s Cycling-info.sk pripravuje pre Vás jedinečnú príležitosť cyklistického tréningu s našim profesionálnym jazdcom tímu Bora-Hansgrohe Erikom Baškom
 
Tréning na cestných bicykloch sa uskutoční cez júnový víkend (upresníme podľa počasia a programu Erika), a to v okolí Považskej Bystrice (dospelí) a zvlášť aj deti v okolí Žiliny. Cyklotréning je pre dospelých, ktorý zvládnu tréningovú záťaž cca. 100 km a viac.
 
 
baska 19 okolo svk pohlad sta
Erik Baška (© Igor Stančík, Cycling-Info.sk)
 

Pre dospelých bude cyklo tréning s dobrovoľným poplatkom, ktorého celý výťažok pôjde na vopred danú charitatívnu akciu. Akcia pre dospelých bude celodňová, spojená aj s obedom počas tréningu. Pre dieťa bude tréning bezplatný a po absolvovaní čaká na účastníka darček od Erika alebo partnera tréningu.

Počet účastníkov je limitovaný a je nutné sa vopred prihlásiť na cyklotrening@detskatour.sk, kde uvediete meno, priezvisko a vek. Zistíme vďaka tomu reálny záujem o túto akciu. Nami potvrdení účastníci dostanú záverečné informácie a deň i čas cyklotréningu s Erikom Baškom.
 
Peter Zánický, hlavný organizátor
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop