Pripravili sme pre Vás originálny kalendár s vyznačenými podujatiami v sezóne 2020

5.11.2019, 10:00 | Eshop | Redakcia C-I.sk
Po piatich rokoch sme spolu s príchodom eshopu obnovili výrobu originálnych nástenných kalendárov, ktoré ste si mnohí v rokoch 2014 a 2015 u nás zakúpili a bol o ne veľký záujem.
 
Ide o jedinečný projekt redakcie portálu, ktorá zostavila mesačný kalendár s prvotriednymi fotografiami nášho spolupracovníka Igora Stančíka. Nájdete v ňom zaznačené všetky podujatia World Tour v budúcej sezóne, ako aj informácie o narodeninách slovenských i svetových cyklistov.
 
 
kalendar ci boxovy
 
 
Je to nástenný mesačný kalendár formátu A3 od januára do decembra 2020 vytlačený na kvalitnom hrubom a lesklom papieri. Jeho cena je 18 eur, pretože vzhľadom na jeho originalitu boli náklady na jeho výrobu vysoké a netlačil sa v objeme tisícov kusov, ako to býva štandardne. Ak si kúpite tovar z našej kolekcie aspoň v hodnote 30 eur, pre prvých z Vás je ešte pripravených pár posledných darčekových fliaš s podpismi slovenských cyklistov. Ak ste fanúšikmi biatlonu, pripravili sme aj kalendár aktuálnej sezóny Paulíny Fialkovej a spol. Ten však začína už novembrom.
 
Mnohí už poznáte náš eshop, kde si môžete vybrať doručenie poštou, kuriérom, do najbližšej zásielkovne, či osobne prevziať v Banskej Bystrici. Platiť môžete pri preberaní dobierky aj prevodom na účet. Ponuka sortimentu eshopu stále nie je kompletná a bude rozšírená o portfólio svetoznámej značky po jej doprogramovaní počas zimy.
 
 
Ďakujeme za podporu!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop