Bicykle olympijského víťaza Chrisa Boardmana si už môžete kúpiť aj na Slovensku

3.3.2017, 23:00 | Inzercia | Jakub Motyčka, Boardman
Chris Boardman je legendárny britský pretekár, olympijský víťaz, majster sveta, víťaz niekoľkých etáp  na Tour de France a držiteľ rekordu v hodinovke (do zmeny pravidiel). Pedant na techniku a perfekcionista s obrovským zmyslom pre detail. V neposlednom rade tiež zakladateľ značky Boardman Bikes.
 
 
video v clanku ikonka ciernaChris Boardman o cyklistike
 
 
Boardman Bikes je rýdzo britská značka. Takže jediné, čo sa od nej dá očakávať, je spoľahlivosť, precíznosť a absolútna presnosť. Boardman uplatňuje filozofiu, že cesta je cieľ a musí nás baviť, preto vyrába bicykle pre každú príležitosť a pre každého. V ponuke pre rok 2017 je celkom 37 modelov bicyklov rozdelených na dve hlavné kategórie – ELITE a PERFORMANCE. Okrem toho Boardman ponúka aj rámové sady alebo bicykle šité na mieru. 
 
 
boardman 1
Ilustračná fotografia (© Jakub Motyčka)
 
 
ELITE
 
Rad ELITE je určený pre naozajstných fajnšmekrov a pre profesionálnych športovcov. Boardman sa už pri vývoji snaží, aby sa každý majiteľ bicykla naň mohol celkom spoľahnúť a sústrediť sa iba na podanie čo najlepšieho športového výkonu. V rade ELITE sú špeciály určené pre cestu s označením AIR a SLR, časovkárské špeciály TTE a ATT, ale tiež modely pre ženy, cyklokros a dráhu.
 
Bicykle z radu ELITE sa hrdia aj niekoľkými oceneniami. Napríklad model Road Pro SLR sa stal road.cc cestným bicyklom roku 2016–2017 a model SLR Titanium sa umiestnil medzi siedmimi najlepšími titánovými bicyklami na svete za rok 2016. Ako čerešničku na torte medzi top modelmi môže Boardman ponúknuť aj vlastnú technológiu „Aero Surface Trip“ – čo je špeciálna páska nalepená na časti rámu a vidlice. Táto páska dokáže zredukovať turbulencie o 2 % v porovnaní s klasickou trúbkou. To vám ušetrí 6 wattov výkonu a budete o 23 sekúnd za hodinu rýchlejší.
 
 
boardman 2
Boardman ELITE (© Boardmanbikes.com)
 
 
PERFORMANCE
 
O tom, že Boardman nie je len o high-end modeloch s cenovkou nad 3700 eur, vás presvedčí aj rad PERFORMANCE. Bicykle, ktoré v ňom nájdete, sú dizajnované ako pre nadšencov, tak pre hobby cyklistov, ale určite nimi nepohrdne ani heavy-user, ktorý hľadá kvalitu za cenu, ktorá nepoloží rodinný rozpočet.
 
Aj v tomto rade nájdeme cestné bicykle, časovkárské bicykle, bicykle určené pre ženy a bicykle cyklokrosové. Ďalej tiež MTB bicykle a tzv. hybridné bicykle – niečo medzi cestným bicyklom a trekovým MTB. Vyberie si naozaj každý, bez nutnosti obmedzovať svoj výber len cenou.
 
Základný model cestného bicykla Road Sport stojí 20 900,- Kč /770 eur (v pánskej verzii a 19 900,- /740 eur vo verzii dámskej). V oboch prípadoch ide o detailne odladený bicykel s hliníkovým rámom, karbónovou vidlicou a osvedčenou sadou Shimano. Lákajú vás skôr prechádzky prírodou bez všadeprítomných áut alebo cyklokros? Model CX Comp za cenu 29 900,- Kč /1110 eur vám ponúkne všetko, čo k tomu budete potrebovať. Hliníkový rám, Mavic ráfiky i kotúčové brzdy Tektro.
 
 
boardman 3
Boardman PERFORMANCE (© Boardmanbikes.com)
 
 
Výhradným predajcom pre Českú republiku a Slovensko je spoločnosť Equinox Europe, s. r. o. Bicykle putujú od výrobcu priamo ku koncovému zákazníkovi, čo umožňuje ponúknuť ich za najlepšiu možnú cenu. Samozrejmosťou je aj bleskový záručný aj pozáručný servis. Bicykle Boardman si môžete pozrieť, ochytať a niektoré modely aj otestovať v showroome v Zlíne. Informácie, vrátane cenníka, nájdete na www.eqnx.co/boardman. Všetky ďalšie otázky, prosím, smerujte na info@eqnx.co, tel: +420 732 654 969.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop