Tipujte zloženie pódia na Okolo Flámska a vyhrajte dres, prilbu alebo okuliare

20.3.2018, 23:00 | Inzercia | Redakcia C-I.sk
Prostredníctvom našej webovej stránky máte teraz jedinečnú možnosť zasúťažiť si o originálny dres Quick-Step Floors, profesionálnu cyklistickú prilbu aj profesionálnu cyklistické okuliare, ktoré používajú jazdci tímov Ag2r La Mondiale a Quick-Step Floors. Získať ju môžete veľmi jednoducho - stačí vyplniť formulár a správne si tipnúť víťaza, druhého a tretieho muža monumentálnej klasiky Okolo Flámska.
 
 
sutaz flamsko
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári nižšie pravdivo vyplňte svoje meno, adresu, e-mail a vyplňte štyri mená. Okrem víťaza, druhého aj tretieho muža máte možnosť uviesť aj tzv. pódiového žolíka - pretekára, o ktorom si myslíte, že by sa mohol dostať na pódium, ale do Vášho zloženia sa nezmestil. Za správne umiestneného víťaza získate tri body, za druhého a tretieho dva body a za žolíka jeden - ak sa umiestni na ktorejkoľvek pódiovej pozícii. Zo všetkých správnych odpovedí vyberieme troch výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov bude rozhodovať skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa môže zapojiť iba raz!
 
Ceny:
1. cena - originálny dres Quick-Step Floors v edícii 2017
2. cena - profesiolnálna cyklistická prilba Ekoi Ag2r La Mondiale
3. cena - profesionálne cyklistické okuliare Ekoi Quick-Step Floors.
 
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
Súťaž trvá do nedele 1. apríla 2018 10:00. Mená víťazov oznámime na tomto mieste do 48 hodín po vyvrcholení Okolo Flámska 2018. Ceny do súťaže venovali naši inzertní partneri. Prvú cenu spoločnosť janom, druhú a tretiu cenu spoločnosť Ekoi. Ďakujeme!
 
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop