Limitovaná edícia okuliarov Petra Sagana

28.7.2019, 11:00 | Inzercia | Inzercia, korcule.com
Americký výrobca Ride 100% predstavil aj v tejto sezóne limitovanú edíciu okuliarov najpopulárnejšieho slovenského cyklistu. Jej súčasťou sú 4 modely inšpirované metalickou modrou charakteristickou pre jeho bicykel Specialized. Dostupné su v litmitovanom množstve a tak najlepšie urobíš ak sa poponáhľaš a vyberieš si svojho favorita.
 
 
peter sagan banner
 
 
Súčasou balenia každého modelu sú okuliare v limitovanej edícii s tmavými sklami, náhradný set čírych skiel, handrička vo farbách limitovanej edície, náhradný nosník a tvrdý obal na okuliare.
 
 
peter sagan banner2
 
 
Klasický model Speedcraft
 
Ride 100% Speedcraft je väčší model s pogumovanými stránicami a nosníkmi pre optimálne sedenie na tvári skombinovaný so zrkadlovými sklami, ktoré majú v spodnej časti vetrací otvor, ktorý pomáha predchádzať zahmlievaniu.
 
1
 
 
Celorámový Speedtrap
 
Pre fanúšikov celorámového dizajnu tu je model Ride 100% Speedtrap. Nechýbajú vetracie otvory, prispôsobiteľné stránice a možnosť rýchlej výmeny skiel.
 
1
 
 
Najštýlovejší S2
 
Model Ride 100% S2 je síce klasický cyklistický model s možnosťou výmeny skiel, cylindryckým zorníkom a s priľnavými stránicami a nosníkom. Jeho dizajn sa ale najviac zo všetkých prelína s klasickým lifestyle štýlom okuliarov.  Možno to je práve kvôli zaujímavému detailu, keď S2 pôsobí ako celorámový model, zatiaľ čo obsahuje všetky výhody polorámových okuliarov. Spodná hrana skiel je kvôli dizajnu totižto len opracovaná laserom.
 
1
 
 
Najnovší zo série - S3
 
Novinkou dostupnou v krásnej Topaz farbe je model Ride 100% S3. Ten kombinuje horný oblý rám modelu S2 a dopĺňa ho o tvar a odvetranie legendárneho modelu Speedcraft.  Cylindrické sklá, pogumované stránice a nosníky sú samozrejmosťou.
 
1
 
Všetky modely Ride 100% nájdeš u nas v predajni Korcule.com na Černyševského 24 v Bratislave alebo ich taktiež nájdeš v ponuke nášho e-shopu na tomto linku.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop