Sagan je obľúbenou voľbou tipérov. Dnes je pre Slovákov jasným favoritom

14.10.2020, 07:00 | Inzercia | PR Niké
Cyklistické preteky Giro d'Italia pokračujú ďalšou etapou. Jej profil je rovinatý a opäť má v nej šance na úspech aj slovenský rýchlik Peter Sagan. Dočká sa ďalšieho víťazstva? Včera mu verili aj tipéri. Odmenení za to boli skvelým kurzom 15. Poteší ich dnes? Vyberte si z bohatej ponuky stávok v Niké. Navyše jednotka na stávkovom trhu má pre každého tipéra aj zaujímavé bonusy.
 
 
10 20 600x400 vlhova
 
 
Na triumfe Sagana chytili tipéri kurz 15!
 
Dočkal sa. Peter Sagan si po viac než roku pripísal na svoje konto víťazstvo. Vo včerajšej náročnej 10. etape Giro d'Italia dominoval suverénnym spôsobom. Potešil nielen všetkých svojich fanúšikov, ale radosť z jeho úspechu mali aj mnohí tipéri. „Tipéri sú pri tipovaní častokrát patriotmi. Ak slovenský športovec štartuje na akýchkoľvek pretekoch, vždy patrí k častým výberom na tikety. Príkladom je Vlhová, bola ňou Kuzminová a určite je ním aj Sagan,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.  Včera sa ale dôverovať Saganovi vyplatilo. „Keďže nepatril k top favoritom etapy, kurz na jeho víťazstvo bol 15! Jeden z tipérov mu veril natoľko, že na tiket vložil 100 eur. Teší sa tak z výhry 1500 eur,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.  
 
 
Aj dnes môžete na Saganovi zarobiť
 
Dnes je profil trate rovinatý. Očakáva sa hromadný špurt. A tam je na Gire zatiaľ pánom Francúz Démare. Podobne zmýšľajú aj bookmakeri: „Démare je na rovine veľmi silný. Logicky je tak papierovým favoritom a bookmakeri jeho triumf hodnotia kurzom 2,0. Lenže, ak na pretekoch štartuje Sagan, nemôžete si byť istí ničím,“ predvída Slušný a dodáva: „Určite aj včerajším víťazstvom je pre tipérov jasným favoritom v dnešnej etape práve náš Peter Sagan. Dnes je jeho víťazstvo ohodnotené kurzom 5,0“. Mimochodom, ak si ho vyberiete na svoje tikety, pri vklade 10 eur by ste zarobili rovných 50.
 
 
V Niké je celý rad ďalších stávok
 
Okrem kurzov na víťaza dnešnej etapy je k dispozícii v kurzovej ponuke Niké aj celý rad ďalších stávok. Kto sa stane celkovým víťazom Giro d'Italia? Kto uspeje v bodovacej súťaži? Kto sa stane najlepším jazdcom do 25 rokov? A koľko víťazných etáp bude mať na tohtoročných Giro d'Italia Peter Sagan? Tipujte v Niké!
 
 
20 eur pre nových hráčov zadarmo!
 
Navyše, teraz sa v Niké oplatí tipovať. Jednotka na stávkovom trhu spustila novú kampaň a každému novému hráčovi po registrácii pripíše na konto 20 eur vo voľných tiketoch úplne zadarmo. Využite túto jedinečnú príležitosť!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop