Fantasy Vuelta a Espaňa (minimálne 6 000 eur v cenách)

19.10.2020, 13:00 | Inzercia | PR Zweeler
Cyklistická sezóna sa blíži ku koncu. Stále nás ale čaká Vuelta a Espaňa. Španielske preteky začnú už v utorok 20. októbra v Baskicku, a tak jazdci, ktorí sa chcú dobre umiestniť v celkovom poradí, musia byť ostražití od začiatku. Tentokrát bude pelotón čakať celkovo len 18 etáp s cieľmi aj na mýtických miestach ako Tourmalet a Anglíru.
 
Najväčšou otázkou ostáva, komu sa podarilo zotaviť najlepšie po Tour de France. Veľa cyklistov sa totižto pokúsi o takzvané "double". Primož Roglič, Tom Dumoulin, Thibaut Pinot, Richard Carapaz, Emanuel Buchmann a Alejandro Valverde sú medzi jazdcami, ktorí sa predstavia na štarte pretekov.
 
So Zweelerom bude sledovanie pretekov Vuelta a Espaňa ešte zaujímavejšie. Vytvorte si vlastný tím a zabojujte o šancu vyhrať prvú cenu až 1 000€!.
 
Kliknite sem a prejdite rovno na Fantasy Vuelta a España  (15+5) s cenami minimálne 6 000 eur. (1. cena 1000 eur)
 
Pri vytváraní tímov každý hráč zadá 15 jazdcov a 5 náhradníkov. Ak jazdec v etape neštartuje, jeho miesto prevezme prvý dostupný náhradník. Body jazdca, ktorý nenastúpi, zostanú vo vašom celkovom bodovom hodnotení, body náhradníka sa budú počítať od začiatku ďalšej etapy.
 
Kliknite sem a prejdite rovno na Fantasy Vuelta a España (budget) s cenami minimálne 6 000 eur. (1. cena 1500 eur)
 
Máte rozpočet 225 miliónov eur na to kúpiť 17 jazdcov pre základnú zostavu a 26 miliónov pre 3 náhradníkov. Môžete vyhrať body za každú etapu a celkové hodnotenie.
 
 
Prečo hrať Fantasy Vuelta a España 2020?
 
- cyklistika bude ešte zaujímavejšia. Už to nie je o jednom, no o 20 alebo aj viacerých jazdcoch, ktorí získavajú body počas etáp.
- iba za 10 € alebo 25 € si Vuelta a España užiješ ešte viac či už pred etapou alebo počas nej.
- ak sa ti podarí poraziť ostatných hráčov, vyhráš jednu zo 76 cien, s výhrou až 1000 € pre víťaza.
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop