Nová rubrika a zmeny v pravidlách diskusie

24.3.2014, 23:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Od utorka 25. marca na našich stránkach vidíte novú rubriku "Sociálne siete na Cycling-Info.sk", kde bude náš nový kolega Peter Žember denne aktualizovať najzaujímavejšie komentáre či fotografie, ktoré zverejnia na sociálnych sieťach cyklisti alebo predstavitelia jednotlivých profesionálnych tímov.
 
Cieľom novej rubriky je spestriť a trochu odľahčiť obsah nášho online periodika. Priniesť zaujímavý a nevšedný pohľad profesionálov na udalosti, ktoré sa v sezóne udejú.
 
 
Zmeny v pravidlách diskusie
 
Pondelok 24. marec bol posledným dňom, keď ste mohli naše články komentovať prostredníctvom pridania príspevku bez registrácie. Od dnes to už nie je možné. Ak sa chcete so svojimi názormi podeliť s ostatnými čitateľmi nášho portálu, zaregistrujte sa u nás prostredníctvom formulára v ľavom paneli. Cieľom je zlepšiť čitateľskú kultúru a image diskusie. Tá sa v posledných mesiacoch pošramotila kvôli jednotlivcom, ktorí k nám neprišli vecne argumentovať, ale urážať ostatných diskutérov a tým nepriamo aj redakciu.
 
Po jednoduchom vyplnení registračného formulára Vám na e-mailovú adresu príde odkaz, ktorým potvrdíte registráciu a môžete u nás diskutovať ďalej. Pri Vašich reakciách sa bude zobrazovať "Užívateľské meno", teda prezývka, ktorú si zvolíte. Ak chcete prispievať pod vlastným menom, vyplňte obe položky rovnako. Systém si Vás bude pamätať, takže pre pridanie príspevku nebudete potrebovať vypisovať meno ani zadávať kontrolný kód z obrázka.
 
Neregistrovaní užívatelia budú môcť už iba hodnotiť komentáre prostredníctvom ikôn +/-. Ak si niektorý užívateľ vyslúži od ostatných čitateľov trikrát výrazne záporné hodnotenie -30, jeho konto bude zrušené. Funkciu dodatočnej úpravy/vymazania komentára necháme vypnutú z dôvodu, ktorý sme pomenovali v predchádzajúcej vete, aby si problémový diskutér nemohol upraviť/zmazať svoj záporne hodnotený výtvor.
 
Ak sa do systému prihlási počet čitateľov, ktorý bude predpokladať živú diskusiu na rôzne témy v návštevnej knihe alebo diskusnom fóre, budeme uvažovať o ich spustení.
 
Veríme, že tieto novinky pozitívne prispejú k fungovaniu Cycling-Info.sk.
 
 
Aktualizácia: Každý prípad komentára s výrazne záporným hodnotením budeme individuálne hodnotiť. Konto zrušíme v prípade, že naozaj daný čitateľ opakovane uráža ostatných a pŕzni diskusiu. Museli sme reagovať na to veľké množstvo sťažností, ktoré sme od Vás dostali. Na väčšinu z Vašich dnešných návrhov momentálne nemáme technické možnosti.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop