Spustili sme nový projekt pre hobby cyklistov

21.3.2015, 15:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Na Slovensku sa každý rok konajú desiatky amatérskych cyklistických podujatí, kde si môžu zasúťažiť fanúšikovia tohto športu a vychutnať si pocit pretekania na svojom cestnom či horskom bicykli.
 
Rozhodli sme sa vziať pod krídla projekt portálu BikeRace.sk, kde chceme pre vás zhromažďovať čo najviac informácií o všetkých cyklo podujatiach, ktoré sa u nás uskutočňujú a prezentovať túto sféru verejnosti, čím chceme tiež pomôcť organizátorom v medializácii ich pretekov.
 
Naším zámerom je, aby sa na portáli prezentovalo čo najširšie spektrum cyklistických akcií. Máme záujem prinášať informácie o cestných pretekoch, maratónoch, kategórii masters, MTB, ale aj o Detskej Tour Petra Sagana či o jedinečných podujatiach vo vašom meste.
 
Veríme, že sa výrazne do tvorby týchto stránok zapojte aj vy a pošlete nám svoje fotografie, postrehy, reportáže a zaujímavosti, ktoré ste prežili, a podelíte sa s nimi s ostatnými, aby amatérska cyklistika získavala väčšiu popularitu a mohla rozšíriť svoju základňu.
 
Napriek tomu, že sme komerčná mediálna spoločnosť, prichádzame s týmto nerentabilným projektom, aby sme potešili hobby cyklistov, ktorí tento krásny šport nesledujú iba z obývačky, ale aj priamo v sedle bicykla. Ak sa ukáže, že verejnosť o takýto portál nemá záujem, interaktivita s čitateľmi i organizátormi bude slabá a investované prostriedky sa nám ani v malej nevrátia späť, v sezóne 2016 BikeRace.sk nebude pokračovať.
 
bikerace-ci-box

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop