SZC predstavil predajcov oficiálneho oblečenia reprezentácie

12.11.2015, 19:00 | Slovensko a Slováci | Redakcia Cycling-Info.sk
komplet-dres-kratasy"Reprezentačný aj dúhový dres v najvyššej kvalite elite pretekárov si odteraz môžete zakúpiť vo vybraných cyklistických predajniach viacerých miest na Slovensku. Výrobcom je značka Santini, ktorá patrí medzi známych svetových výrobcov cyklistického oblečenia," uvádza tlačová správa Slovenského zväzu cyklistiky.
 
Podľa nej dres svojim dizajnom odkazuje na národnú príslušnosť a je rozpoznateľný všade vo svete. Aktívni cyklisti ocenia jeho vlastnosti ako ľahkosť, vzdušnosť, technické detaily a precízne vypracovanie. Vyrábaný je v Taliansku. Pre fanúšikov má zberateľskú hodnotu a pripomína úspechy slovenských cyklistov. Okrem dresov sú v ponuke aj originálne cyklistické nohavice, rukavice, čiapka pod prilbu a ponožky. Všetko v reprezentačnom dizajne. Zisk z predaja dresov bude použitý na činnosť Slovenského zväzu cyklistiky.
 
Santini okrem nášho reprezentačného tímu oblieka aj reprezentáciu Austrálie či tím LottoNL - Jumbo. Taktiež je oficiálnym sponzorom UCI a MS vo všetkých odvetviach cyklistiky.
 
Originálne oblečenie, v ktorom Peter Sagan vybojoval titul majstra sveta a Erik Baška Európy,  je k dispozícii iba v kamenných obchodoch a e-shopoch štyroch predajcov.
 
Bicykle Peter Privara, Tomášikova 50, Bratislava (web stránka)
VELO sprint Žilina, A. Kmeťa 1, Žilina (web stránka)
BIKEPRO, Internátna 24, Banská Bystrica (web stránka)
LC-pro service, S. H. Vajanského 795/6, Banská Štiavnica (web stránka)
 
SZC stále hľadá vhodného predajcu na východe Slovenska.
 
Dres a kraťasy si môžete zakúpiť aj priamo v talianskom eshope Santini, ale bez sponzorov, v základnom šate. Slovenskí predajcovia majú túto variantu k dispozícii tiež prakticky v rovnakej cene, originál edície "MS" alebo "Richmond" je zhruba o desať eur drahší. Taktiež si môžete zakúpiť dúhový dres, presne taký obliekli Saganovi na pódiu v Richmonde, teda bez sponzorov.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop