Inovácie v profesionálnej cyklistickej výbave

24.8.2023, 00:00 | Inzercia | Uvex
Predstavujeme Vám naše tri úplne nové výkonnostné produkty, ktoré sme vyvinuli ako vybavenie na profesionálnej úrovni a stanovili nové štandardy vo svete cyklistiky.
Prilba uvex rise pro MIPS poskytuje neprekonateľnú ochranu a ľahký pocit pre maximálny výkon. Počas tréningu či súťaží naše nové modely výkonnostných okuliarov, uvex pace stage a uvex pace perform, prinášajú nekompromisnú ochranu a podporu. Posuňte svoju cyklistiku na vyššiu úroveň s našimi pokročilými výrobkami navrhnutými tak, aby spĺňali požiadavky najnáročnejších cyklistov.
 
uvex rise pro Mips
Buďte ako profesionál - tím UCI World Tour Intermarché-Circus-Wanty sa tiež spolieha na túto super bezpečnú, ultra ľahkú a extrémne dobre vetranú vysokovýkonnú cestnú cyklistickú prilbu od uvexu!
Moderná prilba uvex rise pro MIPS poskytuje vynikajúcu ochranu s revolučným Mips Air Node, ktorý redukuje rotačné sily pri páde a minimalizuje riziko vážnych zranení mozgu.
Vyberte si svoj farebný štýl  
cestná cyklistika pre špičkových športovcov
  • Integrovaný bezpečnostný systém MIPS Air
znižuje rotačné sily v prípade pádu
  • - Ultraľahká viacvrstvová konštrukcia
viac pokrytia EPS, menšia hustota EPS
  • - Anatomický 3D IAS systém
optimálne nastavenie do výšky a po obvode hlavy
  • - Ľahkosť a Komfort
Hmotnosť prilby je 270g
  • - remienky Perfect Fit
rýchle nastavenie remienkov
  • - Optimálne videnie
vďaka dizajnu kompatibilnému s okuliarmi
 
vytvorená pre Vás
Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený profesionál, uvex rise pro MIPS je prilba, ktorá vás nikdy nezklame. Navrhnutá s láskou k cyklistike a pozornosťou k detailom.
uvex pace
stage CV
Predstavujeme nový model športových okuliarov uvex pace stage CV s extra širokým zorným poľom.
To, čo ich odlišuje, je technológia uvex colorvison® pre ostrejšie kontrasty a lepšie vnímanie farieb, ako aj povrchová úprava uvex supravision® pre výhľad bez zahmlievania.
uvex pace
perform V
Ultraľahké a aerodynamické: Bočnice vyrobené z hlíkového kompozitu a bezrámovým dizajnom sú najľahšie výkonné okuliare od uvex.
Vďaka technológii variomatic® sa model stáva skutočnou voľbou najvyššej úrovne, ktorá poskytuje rozsiahle zorné pole za každého počasia a v každej situácii.
uvex pace
perform CV
Ultraľahké bezrámové okuliare uvex pace perform CV poskytnú špičkový štýl. Tórické šošovky v bezrámovom dizajne s mimoriadne bezpečnými bočnicami z hliníkového kompozitu.
Vďaka technológii uvex colorvision® sa tento model vyznačuje ostrejšími kontrastmi a lepším vnímaním farieb v akomkoľvek prostredí.
Prečítajte si viac na našej oficiálnej webovej stránke uvexsports.sk a objavte budúcnosť cyklistickej bezpečnosti už dnes.
 
 
Náš eshop