Na Slovakia Ringu sa uskutočnia jedinečné cyklistické preteky

26.2.2013, 13:00 | Slovensko a Slováci | Tlač. správa Slovakia Ring
Aj pretekársky okruh Slovakia Ring zaznamenal vzrastajúcu popularitu cestnej cyklistiky na Slovensku. Po úspechu vlaňajších pretekov pre profesionálov i amatérov je čas urobiť krok vpred.

24h-slovakiaring27. júna 2013 sa preto na pretekárskom okruhu uskutoční ojedinelé podujatie pre milovníkov pedálov. 24h Slovakia Ring cycling race spojí dokopy vytrvalostné okruhové preteky s čistotou a krásou cestnej cyklistiky, jedného z najnáročnejších, no i najdostupnejších športov vôbec. Organizátorom pretekov je okruh Slovakia Ring v spolupráci s Finančným centrom Team o. z. s podporou Slovenského zväzu cyklistiky.

Preteky sú určené pre profesionálov i amatérov, jazdcov registrovaných aj rekreačných. Štartovať môžu jednotlivci aj tímy - 2, 4, 6 až 8-členné v kategóriách mužov či žien alebo zmiešané, ktorých zloženie v jednom tíme musí byť 50% mužov a 50% žien.

Registrácia na preteky bude prebiehať prostredníctvom online formulára a začne sa 30. januára. Prihláška bude platná po uhradení štartovného poplatku.

Viac informácií o prvej cyklistickej 24-hodinovke v strednej a východnej Európe nájdete na stránke www.slovakiaring.sk a oficiálnej stránke Slovakia Ringu na Facebooku.
 
- tlačová správa Slovakia Ringu zverejnená po žiadosti SZC
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop