10 dní cyklistiky na Slovak Sport TV

16.3.2013, 17:45 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Fanúšikovia cestnej cyklistiky na Slovensku majú tento rok popri úspechoch Petra Sagana ďalší dôvod na veľkú radosť. Nová športová televízia Slovak Sport TV kúpila televízne práva na živé vysielanie štyroch troch prestížnych podujatí rozdelených do sedemnástich dní! Budú to belgická jednorazovka Gent-Wevelgem Brabantský šíp a dve švajčiarske týždňové etapáky Tour de Romandie a Tour de Suisse. Slováci tak vôbec po prvý raz v histórii budú môcť sledovať tieto preteky s účasťou našich cyklistov v slovenskom jazyku!
 
Zakúpené podujatia:
Nedeľa 24. marca: Gent-Wevelgem (P. Sagan, M. Velits)
Streda 10. apríla: De Brabantse Pijl (P. Sagan)
23-28. apríla: Tour de Romandie - 6 etáp (P. Velits)
8-16. júna: Tour de Suisse - 9 etáp (P. Sagan, P. Velits)
- spolu 16 dní, cca. 38 hodín živého vysielania
 
"Náš zámer bol od začiatku jasný, priniesť slovenským fanúšikom priame prenosy z atraktívnych pretekov so slovenskou účasťou, ktoré by inak nemohli sledovať z pohodlia svojej obývačky, prípadne vo výbornej kvalite na internete. Musím pochváliť vedenie televízie, ktoré sa k tejto téme od začiatku postavilo pozitívne a po sérii rokovaní sa dohodlo s poskytovateľmi signálu na tomto balíku. Môžem potvrdiť, že Gent-Wevelgem, Brabantský šíp, Romandiu ani Švajčiarsko nebude vysielať Eurosport ani Nova Sport, alebo iná konkurenčná televízia, ktorá je na Slovensku dostupná. Zároveň sme vybrali iba preteky, ktoré poctia svojou účasťou naši najlepší cyklisti. Iné ešte dostupné eventy by už nemali zmysel," reaguje na situáciu s právami šéfredaktor Cycling-Info.sk Lukáš Timko.
 
slovaksport-tv-logoSlovak Sport TV je nová športová televízia, ktorá je dostupná prostredníctvom viacerých satelitných operátorov (Skylink, Magio TV, Fiber TV, Slovanet, Satro a i.), ako aj na internete. Divák si môže vybrať, či chce televíziu sledovať prostredníctvom služby Topfun.sk, kde je dostupné mesačné predplatné vo výške 2,94 eura, alebo prostredníctvom oficiálnej stránky Slovaksport.tv. Tu stojí mesačné predplatné tri eurá. Veľkou výhodou pre fanúšikov cyklistiky je aj to, že jednotlivé preteky / etapy by mohli byť samostatne sprístupnené už za 50 centov v HD kvalite (720p). Týždňové predplatné celého programu televízie stojí jedno euro.
 
"Chcem ako šéfredaktor tohto portálu vyzvať všetkých pravých fanúšikov cyklistiky, aby prenosy sledovali. Robíme to iba pre Vás a s cieľom pomôcť rozvoju a popularite tohto športu v našej krajine. Ak budete sledovať a podporovať slovenské prenosy, vytvoríte úrodnú pôdu pre budúcnosť. Možno vysielania ďalších cyklistických podujatí alebo minimálne opakovania tohto projektu. Počas všetkých sedemnástich dní na Vás čaká súťaž o vecné cyklo ceny od spoločností Paul Lange Oslany a KCK Cyklosport - Mode. V štúdiu nebudú chýbať ani osobnosti našej cyklistiky, ktoré prenosy obohatia svojím komentárom. Stačí tak málo. Nájsť si Slovak Sport TV u svojho televízneho poskytovateľa alebo si zaplatiť 50 centov za prenos či euro za celý etapák vo výbornej kvalite obrazu," uzavrel Lukáš Timko.
 
Ak by ste mali záujem prezentovať Vaše produkty / služby / spoločnosť prostredníctvom reklamy počas prenosov, kontaktujte nás na e-mailovej adrese redakcie alebo priamo televíziu na info@slovaksport.tv
 
 
 
 
 
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop