Pozvánka na slovenskú OSKU 2013

31.7.2013, 22:00 | Slovensko a Slováci | Rastislav Boris
Si vášnivý a zarytý cyklista "blázon"? Patriot a zaľúbenec do slovenskej krajiny? Chceš nezabudnuteľné zážitky? Tak nasadni na bicykel a zúčastni sa desaťdňového cyklomaratónu po celom obvode nášho krásneho Slovenska.
 
V lete 2011 prešla partia kamarátov na bicykli za deväť dní 1561 kilometrov! Navštívili vyše tristo slovenských obcí a získali zážitky na celý život. Podobný príbeh si prežili aj minulý rok, keď sa akcie zúčastnilo jedenásť hobby cyklistov a v priebehu trasy sa ešte pridávali. A ich čísla? Na bicykli strávili 60 hodín s priemernou rýchlosťou 26 km/h. Až potom si mohli povedať, že prešli okolo celého Slovenska.
 
Tento rok má znova každý hobby cyklista príležitosť zúčastniť sa tejto originálnej akcie. Hlavný organizátor MUDr. Martin Gábor všetkých srdečne pozýva na tretí oficiálny ročník s názvom Slovenská OSKA 2013. Znova sa pôjde najkrajnejšími cestami popri hraniciach Slovenska. Ide sa v malom pelotóne aj so sprievodným vozidlom, náročnejšie kopce sa absolvujú, pochopiteľne, individuálne a následne sa účastníci počkajú.
 
Ak máte záujem zúčastniť sa akcie Slovenská OSKA 2013, viac informácií (zásady, financie, dresy, prihláška) nájdete na stránke www.slovenskaoska.sk.
 
Kontakty: 
slovenskaoska@gmail.com
0903 818 357 (p. Gábor)
 
Slovenská OSKA 2013
Termín: 29.8. - 7.9. 2013,
Štart: 29.8. na parkovisku pred "novým" SND v Bratislave,
Počet etáp: 9 etáp + 1 voľný deň,
Dĺžka etáp: 150 až 240 km za deň,
Celková dĺžka: 1650 km,
Cieľové mestá: Štúrovo, Fiľakovo, Veľká Tŕňa, Zemplínske Hámre, Bardejov, Štrbské Pleso, Čadca, Nové Mesto nad Váhom, Bratislava.
Ubytovanie: penzióny a hotely, vopred zabezpečené,
Sprievodné vozidlo: odvoz batožiny atď., zabezpečené.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop