Redakcia praje šťastné a veselé! Zároveň ďakujeme čitateľom aj partnerom za rok 2020

23.12.2020, 23:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia Cycling-Info.sk
Redakcia Cycling-Info.sk želá všetkým čitateľom, fanúšikom a priaznivcom cyklistiky príjemné prežitie Vianočných sviatkov!
 
Zároveň chceme prostredníctvom tohto príspevku poďakovať za priazeň a akúkoľvek podporu nášho online periodika v náročnom roku 2020 hlavne všetkým čitateľom. Prichádzali ste na naše stránky v hojnom počte a prečítali ste si stovky originálnych autorských článkov. Obrovská vďaka patrí aj našim reklamným partnerom, bez ktorých by sme v tomto problematickom roku nemohli fungovať. Spoločnostiam janom, Merida Slovakia, BIKEPROCofidis, Niké, Strossle, Drift, Zweeler a ďalším inzerentom aj viacerým agentúram, ktorí sa stotožnili s našim projektom a chceli prostredníctvom nás predstaviť svoju prácu aj aktivity Vám. Ďakujeme aj množstvu spokojných zákazníkov, ktorí nakupovali v našom eshope a veríme, že sa budú vracať aj v budúcej sezóne.
 
V novom roku želáme veľa úspechov, súkromných aj profesijných, a hlavne VEĽA ŠŤASTNÝCH KILOMETROV! Veríme, že bude pre našu cyklistiku úspešný a my budeme môcť prinášať len tie najpozitívnejšie správy...
 
PF 2021
 
 
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop