Vianoce u profíkov: Cyklokrosári súťažia, Thomas pozerá rozprávky, Sagan so zábavným príhovorom

28.12.2020, 15:00 | Magazín C-I.sk | Jakub Andacký
Vianoce sú sviatky pokoja a oddychu. Väčšina pretekárov ich trávi doma so svojimi rodinami. Peter Sagan sa fanúšikom prihovoril prostredníctvom zábavného videa. Geraint Thomas doma pozerá klasické rozprávky. Chris Froome uprednostnil slnečnú Kaliforniu. Cyklokrosári sú, naopak, momentálne bez oddychu uprostred súťažného kolotoča.
 
 
Peter Sagan v krátkom zábavnom videu zaprial fanúšikom veselé Vianoce a šťastný nový rok. Vianoce strávi v pokoji s rodinou, no už v januári sa predstaví na prvých pretekoch sezóny v Argentíne.
 

 
 
Julian Alaphilippe si počas sviatkov prevzal ďalšie prestížne ocenenie. Denník L’Equipe ho ocenil za francúzskeho športového šampióna roka.
 
Alaphilippe ocenenie
 
 
Fabio Jakobsen poskytol holandskému denníku rozsiahle interview. S Groenewegenom sa ešte nie je pripravený stretnúť. Pretekať by chcel začať už na jar.
 
Jakobsen interview
 
 
Pretekári Quick-Stepu poďakovali všetkým pracovníkom v prvej línii boja proti koronavírusovej pandémii.
 
 
 
 
Richard Carapaz v prestrojení potešil svoje ratolesti.
 
Carapaz v prestrojeni
 
 
Pretekári Ineosu sa originálnym spôsobom poďakovali svojim fanúšikom. Nejednému vyčarili úsmev na perách.
 
 

 
 
Wout Van Aert si nedoprial oddych ani počas sviatkov. V sobotu sa zúčastnil cyklokrosových pretekov série Superprestige v Zolderi. Zvíťazil jeho najväčší konkurent Mathieu Van der Poel. Van Aert mal v úvode smolu, keď musel riešiť defekt a na víťazného Holanďana stratil cenný čas. Napriek silnému záveru sa napokon musel uspokojiť iba s druhou priečkou. Tretí skončil Lars Van der Haar. V nedeľu v svetovom pohári v Dendermonde sa karta obrátila. Zvíťazil suverénne Belgičan, a to takmer o tri minúty pred Van der Poelom.
 
VanAert cyklokros
 
 
Geraint Thomas počas balení darčekov vsadil na klasiky. Vianočné rozprávky sú neodmysliteľnou súčasťou aj jeho života.
 
 

 
 
Chris Froome trávi sviatky s rodinou v slnečnej Kalifornii. Turistika v odľahlej prírode je povolená aj počas lockdownu.
 
Froome so synom
 
 
Rigoberto Uran usilovne trénuje doma v Kolumbii. Radosť z jazdy mu istotne robia aj takéto milé momenty.
 
 

 
 
Elia Viviani trávi Vianoce v prítomnosti svojej priateľky.
 
viviani priatelka
 
 
"Šťastné a veselé Vianoce všetkým. Prežite príjemné chvíle v spoločnosti svojich najbližších. Dobre sa o seba postarajtem," odkázal cez Twitter Nairo Quintana. S manželkou aj deťmi si tematicky zladili svoje oblečenie.
 

 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop