Cofidis vám počas Tour de France prináša jednoduchú súťaž o originálne dresy (3. diel)

12.7.2021, 16:30 | Inzercia | Redakcia C-I.sk
tdf2020 banner update
Spoločnosť COFIDIS SA, pobočka zahraničnej banky je partnerom Cycling-Info.sk počas Tour de France a prináša fanúšikom možnosť zasúťažiť si o hodnotné ceny - každý týždeň o originálny dres tímu COFIDIS a po skončení Tour de France bude zo všetkých súťažiacich vyžrebovaný výherca, ktorý získa komplet (dres + nohavice) slovenskej reprezentácie, ktorej partnerom je tiež COFIDIS.
Súťaž prebieha na Facebooku Cycling-Info.sk, kde do komentára pod daný príspevok napíšete správnu odpoveď na jednoduchú otázku. Tie vychádzajú vždy v pondelok počas Tour a súťažiť budete môcť celý týždeň až do chvíle, kým nevyjde ďalšia otázka. Samozrejme, musíte mať Cycling-Info.sk medzi sledovanými stránkami.
Za výhercu druhej otázky V ktorom roku vyhral tím Cofidis súťaž tímov na Tour de France? sme vyžrebovali Victoriu Š. Gratulujeme! Správnou odpoveďou bol rok 1998.
V záverečnej tretej otázke sa vás pýtame: Koľko súrodeneckých párov jazdí v tíme Cofidis v roku 2021? Výhercu vyžrebujeme v utorok 20. júla spolu aj s výhercom hlavnej ceny a rovnako aj výhercom prvej súťažnej otázky Koľko cyklistov tímu Cofidis dokončí Tour de France 2021.
 
Náš eshop