Uspejú dnes na Vuelte šprintéri?

17.8.2021, 11:30 | Inzercia | Niké
Vuelta pokračuje štvrtou etapou. Po vrchárskom profile sa k slovu zrejme opäť dostanú šprintéri. Na cyklistov čaká jemne zvlnený profil a zaujímavo vyzerá záver. Posledných 300 metrov bude pozvoľna stúpať. Kto uspeje? Máte svojho favorita? Tipnite si v Niké. Navyše celú etapu môžete naživo sledovať aj v TV Niké!
V doteraz jedinej rovinatej etape zvíťazil Jasper Philipsen, ktorý je asi najrýchlejší zo všetkých šprintérov na Vuelte. Jazdec Alpecinu však zvíťazil len tesne pred Fabiom Jakobsenom. Šance teraz dávame iným pretekárom. Záver a v podstate i celý profil vyhovuje odolnejším cyklistom. Michael Matthews skončil v nedeľu tretí a dnes by mohol vysoko skončiť aj jazdec Astany Alex Aranburu. Španiel bol na Vuelte už trikrát na 2. mieste vrátane tohtoročnej časovky. Rýchlosť na posledných metroch má však väčšiu Austrálčan. Získa štvrtý triumf na Vuelte a deviaty celkovo na Grand Tour? Ak by uspel, v Niké by ste pri vklade 10 eur zarobili rovných 65.
Vyberte si z bohatej ponuky stávok pred samotnými pretekmi. Alebo sledujte Vueltu naživo v TV Niké a zvoľte si z ponuky LIVE príležitosti. A ak ešte nie ste hráčom Niké, zaregistrujte sa práve teraz. Dostanete 20 eur zadarmo a navyše ďalšie výhody môžete čerpať v Bonuse bez limitu.
Naše tipy:
Matthews víťaz
Aranburu do 3. miesta

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop