Poznáme víťaza knihy plnej fotografií zo zákulisia cyklistiky

27.9.2017, 17:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Prostredníctvom našich stránok ste mali možnosť zasúťažiť si o špeciálnu knihu Boys 'n' Bikes: Behind the scenes of professional cycling heroes. Je to kniha Karen M. Edwardsovej zachytávajúca zákulisie mnohých pretekov a cyklistov prostredníctvom fotoaparátu. Získať ste ju mohli ak ste úspešne hádali pódium pretekov Elite na MS v Bergene. Cenu venovala spoločnosť Bora.
 
 
sutaz kniha ms 2017
 
 
Pravidlá súťaže:
 
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, adresu aj e-mail a tipovali medailistov z nedávnych MS v cestnej cyklstike.
 
Za správne meno majstra sveta, strieborného i bronzového medailistu na danom mieste ste získali dva body. Ak ste pretekárovi netrafili presnú pozíciu, ale umiestnil sa na pódiu, získali ste jeden bod. Zároveň ste mali možnosť uviesť tzv. pódiového žolíka, teda ešte jedného pretekára, ktorý podľa Vás mohol získať medailu, a ak sa tak stalo, získali ste bonusový bod. Spolu ste teda mohli získať šesť bodov. Ak došlo k bodovej rovnosti, rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zúčastniť iba raz!
 
 
Víťaz súťaže:
 
Víťazom sa stal Gabriel Hatala z Rožnavy, ktorý získal päť bodov.
Jeho tipovací formulár:
 
Gratulujeme!
 
 
Spolu s výhercom získal päť bodov ešte jeden súťažiaci, no jeho tipy prišli o štyri dni neskôr. Viac ako desať tipérov získalo štyri body. Najčastejšie sa na správnej pozícii nachádzal Peter Sagan, po ňom Michael Matthews, ale mnohých o knihu pripravil Alexander Kristoff, ktorý sa vo formulároch objavoval menej. Naopak, najviac ľudia nesprávne verili trojici Michal Kwiatkowski, Greg Van Avermaet a Edvald Boasson Hagen. Na medailových pozíciách ste tipovali aj aktérov posledného kola Juliana Alaphilippa či Gianniho Moscona. Jeden zo súťažiacich si zavtipkoval s Petrou Machálkovou ako pódiovým žolíkom.
 
 
Ďakujeme spoločnosti Bora za venovanie knihy do tejto súťaže!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop