SP: Mladí cyklisti si zmerali sily v majstrovskej časovke, radovali sa Jurík či Kurnická

16.7.2019, 17:00 | Slovensko a Slováci | Jakub Hlubek
Uplynulú sobotu sa v Lovči pri Žiari nad Hronom uskutočnili majstrovstvá Slovenska pre kategórie od mladších žiakov po kadetov. Ženy, juniorky a juniori zas zbierali ďalšie body do rebríčka, pričom všetkým život skomplikovalo nepriaznivé počasie a v permanencii boli aj záchranári.
 
 
Juniori
 
Najstaršia chlapčenská kategória mala súboje o majstrovský dres za sebou, pretekári preto súperili medzi sebou predovšetkým o body do rebríčka. Na štarte chýbala plejáda špičkových juniorov – Pavol Kramarčík, Pavol Rovder, Marek Gajdula, Andrej Zelina a ďalší. Na dvadsaťkilometrovú časovku sa ako prvý vydal Martin Čulák (MCK Nitra), posledným štartujúcim bol čerstvý majster Slovenska Filip Lohinský (TJ Slávia ŠG Trenčín).
 
Čulák prekonal trasu časovky za 31:18, ako prvý vylepšil jeho čas Kamil Kaszycki (PROefekt Košice), ktorý preťal cieľovú čiaru o minútu a 55 sekúnd skôr. Výborný výkon však podal Štefan Buchel (TJ Slávia ŠG Trenčín). Ten sa zmestil pod dvadsaťsedem minút a s časom 26:49 mohol pomýšľať na najvyššie priečky. Zahanbiť sa nenechal ani Erik Meliš (CK Epic Dohňany), ktorý za Buchelom zaostal len tri sekundy.
 
Slušný výkon podal aj ďalší zástupca športového gymnázia Ladislav Frolek, na priebežného lídra stratil štrnásť sekúnd. Za ním však prišiel do cieľa Daniel Helcmanovský (PROefekt Košice), Buchelov čas vylepšil o dvadsaťštyri sekúnd a stal sa priebežným lídrom pretekov. Bitku troch najlepších juniorov odštartoval bývalý cyklista CK Spartak Tlmače Adrián Patay (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý prekonal Helcmanovského o štrnásť sekúnd a mal isté miesto na bedni. Solídny výkon podal aj dráhar Timotej Piliarkin (ŠK Železiarne Podbrezová), na Pataya stratil osem sekúnd.
 
Posledným pretekárom na trati ostal Filip Lohinský. Ten však do cieľa nedorazil, pretože sa počas časovky zrazil s autom a do opatery ho museli vziať lekári. Víťazom časovky sa tak stal Adrián Patay. Druhý skončil Timotej Piliarkin, na pódium sa postavil aj Daniel Helcmanovský. Štvrté miesto obsadil Štefan Buchel a elitnú päticu uzavrel Erik Meliš.
 
 
Ženy a juniorky
 
Do Lovče zavítalo štrnásť zástupkýň nežného pohlavia, Slovenky dopĺňali pretekárky od Balatonu. Na štart sa postavila aj majsterka Slovenska Alžbeta Bačíková (CK Dukla Bratislava), naopak, chýbala tu najlepšia juniorka z MSR Nora Jenčušová (Cycling Schwabik CEA). Ako prvá sa na desať kilometrov dlhú časovku vydala juniorka Hana Mudrláková (CK Spartak Tlmače), najdlhšie na štart si musela počkať Alžbeta Bačíková.
 
Spomedzi prvých štartujúcich zaznamenala solídny čas Vladimíra Zelinová (MŠK CK Žiar nad Hronom), ktorá prišla do cieľa za štrnásť minút a osemnásť sekúnd. Jej čas však dokázala vylepšiť jej oddielová kolegyňa Simona Záhorcová. Tá zvládla desať kilometrov o dvanásť sekúnd rýchlejšie. Po nej sa už na trati pohybovali výlučne ženy.
 
Medzi prvými ženami v cieli bola Lívia Hanesová (CK Banská Bystrica), ktorá ako prvá zdolala métu štrnástich minút a stopky jej namerali čas 13:56. Priebežná pozícia na najvyššom stupienku jej však dlho nepatrila, pretože sa onedlho prirútila do cieľa jej kolegyňa Mariana Findrová a s časom 13:47 mohla pomýšľať na stupne víťazov.
 
Zle nešla ani Monika Kadlecová (CK Epic Dohňany), ktorá sa predbežne zaradila za Záhorcovú so štvorsekundovým mankom. Poslednou pretekárkou na trati bola najlepšia slovenská dráharka Alžbeta Bačíková (CK Dukla Bratislava). Víťazka pretekov v Krupine či kritéria v Dudinciach obstála so cťou, no na Findrovú nestačila a v cieli jej namerali stratu šestnástich sekúnd.
 
S nepriaznivými podmienkami sa najlepšie popasovali zástupkyne CK Banská Bystrica. Mariana Findrová sa mohla radovať z víťazstva, Lívia Hanesová zas zo striebornej medaile. Na pódiu ich doplnila Alžbeta Bačíková. Za ňou skončila najlepšia juniorka Simona Záhorcová a do elitnej pätice sa prepracovala aj Monika Kadlecová.
 
 
Kadeti
 
Zástupcovia tejto kategórie mali pred sebou vrchol sezóny, na víťaza totiž čakal majstrovský dres, o ktorý chcelo zabojovať 38 cyklistov. Až sedem pretekárov reprezentovalo športové gymnázium v Trenčíne, zahanbiť sa nenechali ani v bratislavskom Kaktuse, odkiaľ prišlo kvarteto pretekárov. Ako prvý sa na štart postavil práve ich zástupca Gabriel Suchý, posledným cyklistom na štarte bol doterajší líder Slovenského pohára Martin Svrček (CyS – Akadémia Petra Sagana).
 
Medzi prvými pretekármi na štarte zajazdil najlepší čas Peter Andraško (CKM Poprad), ktorý zvládol desať kilometrov za trinásť minút a 38 sekúnd. Neskôr ho prekonal Marek Čontofalský (PROefekt Košice), ten vylepšil čas Popradčana o sedem sekúnd. Skvelý výkon však podal Tomáš Opet (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý zajazdil časovku za trinásť minút, šesť sekúnd a tento bývalý pretekár Olympiku Trnava či PROefektu mohol pomýšľať na stupne víťazov.
 
Dobre si počínal aj jeho oddielový kolega Róbert Nagy, od Opeta bol pomalší len o štyri sekundy. Dominanciu športového gymnázia demonštroval víťaz časovky v Nitre Martin Jurík, ktorý ako prvý pokoril trinásť minút a zastavil časomieru na hodnote 12:37, pričom na trati už boli len štyria najlepší pretekári. S časovkou sa slušne popasoval Tomáš Sivok (Kaktus Bike Team Bratislava). Rozdiel medzi ním a Opetom bol po desiatich kilometroch len tridsaťdva stotín.
 
Jakubovi Slivkovi (CyS – Akadémia Petra Sagana) časovka príliš nevyšla, vo výsledkovej listine sa zaradil až do druhej desiatky. V lepšom svetle sa ukázal Lukáš Ungvarský (MŠK CK Žiar nad Hronom), na Juríka stratil štyridsaťtri sekúnd. Posledným pretekárom na trati ostal Martin Svrček (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorý prekonal časovku za trinásť minút a jednu sekundu, čo mu stačilo na druhé miesto.
 
Z majstrovského dresu sa tak raduje Martin Jurík, ktorý ukázal svoje časovkárske schopnosti už na etapových pretekoch v Nitre a teraz mu to vyšlo až k titulu. Ďalšie pódiové umiestnenie si pripísal Martin Svrček a na pódium sa postavil aj Tomáš Opet. Športové gymnázium v Trenčíne uchmatlo aj štvrté miesto zásluhou Róberta Nagya a elitnú päticu uzavrel Tomáš Sivok.
 
 
Martin Jurík (© Ján Melicher)
 
 
Kadetky
 
Podobne ako u žien a junioriek, aj medzi kadetkami sa našlo štrnásť dievčat, ktoré chceli zabojovať o majstrovský titul či dres so slovenskou trikolórou. Hneď štvornásobné zastúpenie tu mala CyS – Akadémia Petra Sagana. Ako prvá sa na štart postavila Miroslava Golianová (ŠK Železiarne Podbrezová), poslednou kadetkou na štarte bola tohtoročná suverénka Tereza Kurnická (CyS – Akadémia Petra Sagana).
 
Spomedzi prvých pretekárok predviedla kvalitný výkon Laura Lukáčová (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorá sa dokázala vysporiadať aj s nepríjemným dažďom a do cieľa prišla za pätnásť minút a štrnásť sekúnd. Slušný výkon podala aj Jana Macsaiová (CK Spartak Tlmače), na Lukáčovú stratila dvadsaťjeden sekúnd. Solídny výkon predviedla aj Adéla Hodásová (CyS – Akadémia Petra Sagana), no na vedúcu cyklistku to nestačilo. Stratila osem sekúnd.
 
Novou priebežnou vedúcou kadetkou sa stala Klára Tarabová (CK Epic Dohňany), Lukáčovú zdolala len o tri sekundy. Juliana Benčová (CyS – Akadémia Petra Sagana) a Barbora Cvoligová (CKM Poprad) sa medzi najlepšie pretekárky nedostali, naopak, Tereza Kurnická potvrdila papierové predpoklady, ako jediná zvládla časovku pod pätnásť minút a získala majstrovský dres.
 
Na druhom mieste skončila Klára Tarabová, medzi najlepšie pretekárky sa prepracovala aj Laura Lukáčová. Tesne pod pódiom zostala Adéla Hodásová, elitnú päticu uzavrela Miriam Čišecká (CyS – Akadémia Petra Sagana).
 
 
Tereza Kurnická (© Ján Melicher)

 
Starší žiaci
 
O majstrovský dres chcelo v tejto kategórií zabojovať štyridsať mladých cyklistov, najväčšie zastúpenie mal celok MŠK CK Žiar nad Hronom, ktorý reprezentovalo sedem pretekárov. Ani túto kategóriu neminul dážď, ako prvý sa doň vybral Sebastián Michalec (Climberg Sport Team), štartovú listinu uzatváral Matthias Schwarzbacher (ŠK Železiarne Podbrezová).
 
Medzi prvými pretekármi zajazdil najrýchlejší čas Matúš Beňovič (Športový klub Topoľčianky), desať kilometrov prešiel za šestnásť minút a jedenásť sekúnd. Jeho čas poriadne vylepšil Tomáš Hodulík (CK Karpaty Smolenice), ktorý ako prvý pokoril hranicu pätnástich minút a stanovil najrýchlejší čas 14:49. Ten sa však na prvom mieste dlho neohrial, pretože do cieľa prišiel Adrián Maják (TJ Slávia ŠG Trenčín) a Hodulíka porazil o päť sekúnd.
 
Ešte lepšie ako Maják si viedol Matúš Kráľovič (MCK Nitra), čas trenčianskeho pretekára vylepšil o osem sekúnd. Na trati už zostávalo len posledných desať pretekárov. Výborne si viedol Dominik Dunár (Kaktus Bike Team Bratislava), tomu sa dokonca podarilo zajazdiť časovku pod štrnásť minút, na trati strávil 13:52. Dunár bol na čele časovky až do príchodu Adama Haľáka (ŠK Železiarne Podbrezová), ktorý ho však porazil len o tridsaťjeden stotín.
 
Ani Samuel Novák (Kaktus Bike Team Bratislava) sa nedal zahanbiť, Haľákov čas vylepšil o dvanásť sekúnd. Lenže k majstrovskému dresu sa napokon nedopracoval, pretože mu ho ukradol Matthias Schwarzbacher (ŠK Železiarne Podbrezová). Priebežný líder Slovenského pohára bol rýchlejší len o štyri sekundy.
 
Samuel Novák už po niekoľkýkrát získal striebro, do Podbrezovej putuje aj bronz zásluhou Adama Haľáka. Štvrté miesto si vyjazdil Dominik Dunár a elitnú päticu uzavrel Matúš Ďurík (MŠK CK Žiar nad Hronom).
 
 
Matthias Schwarzbacher (© Ján Melicher)
 
 
Žiačky
 
V najmladšej dievčenskej kategórií sa na štart postavilo dvadsaťtri mladých cyklistiek z CYKLO SPIŠU, CyS – Akadémie Petra Sagana či CK Epic Dohňany. Ako prvá sa na trať vydala Lucia Šichtová (Cyklistická Tour), poslednou pretekárkou na štarte bola Terézia Ciriaková (CyS – Akadémia Petra Sagana).
 
Medzi prvými štartujúcimi pretekárkami bola najrýchlejšia Vanesa Šatková (CK Epic Dohňany), ktorá prekonala päť kilometrov za osem minút a štyridsaťsedem sekúnd. Na poste vedúcej pretekárky ju vystriedala Nina Stopová (TJ Slávia ŠG Trenčín), Šatkovej čas vylepšila o 34 sekúnd. Klub CK Epic Dohňany však opäť dostala na prvé miesto Anna Ržoncová, tá ako prvá pokorila métu ôsmich minút a zastavila časomieru na hodnote 7:54.
 
Dobrý výkon podala aj víťazka druhého kola v Trnave Natália Kušnírová (CYKLO SPIŠ), na Ržoncovú jej chýbalo jedenásť sekúnd. Na prvé miesto sa však dostala jej kolegyňa Klaudia Varšová, pretekárku z Dohnian pokorila o tri sekundy. Varšovú neprekonala ani víťazka viacerých kôl Simona Bodoríková, do cieľa došla so sedemsekundovým mankom.
 
Najväčšou favoritkou bola pred časovkou Terézia Ciriaková a na trati to dokázala potvrdiť. Jej výkon bol veľmi podobný s Varšovou, no v prospech Ciriakovej napokon hrali štyri sekundy. Tretie miesto obsadila Anna Ržoncová. Hneď za ňou skončila Simona Bodoríková a na piatej priečke skončila Natália Kušnírová.
 
 
Terézia Ciriaková (© Ján Melicher)

 
Mladší žiaci
 
V najmladšej kategórií si na majstrovský dres brúsilo zuby štyridsaťtri pretekárov. Najväčšie zastúpenie tu mal klub zo Žiaru nad Hronom, jeho dres obliekalo sexteto mladších žiakov. Ako prvý sa na štart postavil Timotej Michalík (MCK Nitra), štartové pole uzatváral Martin Haluška (CK Epic Dohňany).
 
Práve Timotej Michalík podal spomedzi prvých pretekárov najlepší výkon a päť kilometrov prešiel za deväť minút a tri sekundy. Jeho čas dokázal vylepšiť Jakub Lauko (MŠK CK Žiar nad Hronom) o päť sekúnd. Lauka na tróne vystriedal Matúš Nagy (CK Olympik Trnava), ktorému sa ako prvému podarilo pokoriť deväť minút a Nagy preťal pásku v čase 8:37.
 
Ešte lepší výkon však predviedol Jakub Mikuš (TJ Slávia ŠG Trenčín), čas pretekára z Trnavy vylepšil o dvadsaťdeväť sekúnd. Na trati zostávalo posledných desať pretekárov. Zahanbiť sa nenechal Filip Záhorec (MŠK CK Žiar nad Hronom), čas Mikuša prekonal o dve sekundy. Hneď po ňom však prišiel do cieľa Ondrej Hrico (ŠK Železiarne Podbrezová), ktorý doslova preletel časovkou a časomiera v cieli ukázala čas sedem minút a devätnásť sekúnd.
 
Ondrej Hrico sa tak stal národným majstrom v časovke. Štrnásť sekúnd naňho stratil Jakub Javor (TJ Slávia ŠG Trenčín), na stupne víťazov sa postavil aj doterajší líder SP Martin Haluška. Tesne pod pódiom zostali dve nádeje zo Saganovej akadémie Patrik Pinteš Tadeáš Cesnek.
 
 
Ondrej Hrico (© Ján Melicher)

 
 
 
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z časovky (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
Fotografia 1 z 312
 

 
 
1. 6.4. kriterium 2016 SP TRNAVA
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
2. 7.4. preteky 2016 SP SUCHÁ NAD PARNOU M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
3. 27.4. kriterium 2016 SP DUDINCE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
4. 28.4. preteky 2016 SP KRUPINA M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 17-19.5. etapy 2016 SP BÁNOVCE NAD BEBRAVOU
J,K clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
6. 19.5. preteky 2016 SP ZLATNÍKY M clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
7. 31-2.6. etapy 2016 SP TRNAVA M,J clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
6. 1.6. preteky 2016 SP TRNAVA Ž,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
7. 15-16.6. etapy 2016 SP NITRA Ž,J,K,D clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
8. 21-23.6. etapy 2016 SP DUBNICA NAD VÁHOM
J,K clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 27.6. casovka 2016 MSR TRNAVA M,Ž,J clanok ikonkapdf ikonka
- 29-30.6. preteky 2016 MSR TRNAVA M,J clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 7.7. preteky 2016 MSR VIDNAVA Ž clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
- 13.7. casovka 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM
K,D clanok ikonkapdf ikonka
9. 13.7. casovka 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM
Ž,J clanok ikonkapdf ikonka
- 14.7. preteky 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM K,D  
11. 14.7. preteky 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM Ž,J  
12. 17.8. casovka 2016 SP KLÁŠTOR POD ZNIEVOM
Ž,J,K,D  
10. 18.8. preteky 2016 SP KLÁŠTOR POD ZNIEVOM M,Ž,J,K,D  
11. 24.8. kriterium 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D  
12. 25.8. preteky 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D  
- 29.8. casovka 2016 MSR KREMNICA (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D  
14. 31.8. kriterium 2016 SP RAJECKÉ TEPLICE
M,Ž,J,K,D  
- 1.9. casovka timov 2016 MSR TEPLIČKA NAD VÁHOM
M,Ž,J,K,D  
15. 7.9. kriterium 2016 SP SPIŠSKÁ NOVÁ VES
M,Ž,J,K,D  
16. 8.9. casovka 2016 SP SNV (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D  
 
- poradie kôl je zostavené podľa kalendára SZC, aby sme mali jednotné číslovanie, v niektorých prípadoch to vyzerá nelogicky, ale je to preto, že sa v rámci jedných pretekov stretávajú rôzne kolá pri mužoch a mládeži...
 
- vysvetlivky: M - muži Elite aj U23, Ž - ženy, J - juniori/ky, K - kadeti/ky, D - starší/mladší žiaci
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop