Vedenie pretekov Okolo Slovenska predstavilo ďalšie detaily a zaujímavosti (audio)

9.9.2019, 11:30 | Slovensko a Slováci | T. Šandor, L. Timko
Keďže sa vlani pri tlačovke Quick-Stepu na Štrbskom Plese ukázalo, že novinári nejavia záujem o svetové hviezdy a v drvivej väčšine pracujú iba z Bratislavy, vedenie pretekov upustilo od myšlienky organizácie tlačovej konferencie deň pred pretekmi v Bardejove.
 
Novinárom a sprostredkovane tak aj verejnosti predstavili najnovšie informácie a množstvo detailov už dnes. Keďže naša redakcia už veľakrát o pretekoch rozsiahlo informovala a chystáme aj dvojicu preview, dnes Vám ponúkame iba vyjadrenia vedenia pretekov vo viac ako polhodinovej minutáži.
 
 
fotogaleria ikonkaCelková trasa pretekov (© okoloslovenska.com)
celkova mapa edit
 
 
Generálny riaditeľ pretekov Peter Privara spomínal vlaňajší ročníka a Alaphilippa, tohtoročnú dobrú účasť i to, prečo majú preteky štyri dni. Opísal aj informácie o televíznom prenose, vysokej hodnote pretekov, karavane a pod.
 
 
audio ikonkaAudiovyjadrenie generálneho riaditeľa pretekov
 
 
Športový riaditeľ Ľudovít Lučanič detailne opísal zostavy všetkých tímov, o niektorých zmenách v FDJ a UAE, spomínal rôzne štatistiky. Tiež sa venoval televíznemu prenosu, prezentácii tímov - pláne osobitne odprezentovať šiestich najlepších a pod.
 
 
audio ikonkaAudiovyjadrenie športového riaditeľa pretekov
 
 
Zostavovateľ trate Stanislav Holec opísal samotnú trasu i menšie či väčšie problémy s rekonštrukciami ciest. Popísal stav vozoviek i zmenu v bardejovskej časovke. Venoval aj sa aj Petrovi Saganovi a ďalším témam.
 
 
audio ikonkaAudiovyjadrenie riaditeľa konvoja a zostavovateľa trate
 
 
Doplníme, že fanúšikovia, ktorí zažijú preteky naživo a chceli by mať na ne hmotnú spomienku, ale aj naopak tí, ktorí ich vidieť nebudú môcť, si prvý raz budú mať možnosť kúpiť suveníry z pretekov prostredníctvom oficiálneho eshopu tak ako to funguje pri tých najprestížnejších pretekoch sveta. Internetový obchod bude spustený ešte tento týždeň.
 
 
kratka sprava ikonkaNaše spravodajstvo z Okolo Slovenska 2019
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop