V Košiciach to bola dvojitá oslava pre janom a Soudal Quick-Step

14.9.2023, 08:00 | Aktuality zo sveta | Soudal Quick-Step, pm
V Košiciach to bola dvojitá oslava pre janom a Soudal Quick-Step
Ján Miškovský s Patrickom Lefeverom (© Igor Stančík)

Tlačová správa tímu Soudal Quick-Step, preklad Cycling-Info.sk
Po tom čo sme videli ako Rémi Cavagna vyhráva prvú etapu na pretekoch Okolo Slovenska, má Soudal Quick-Step dvojnásobný dôvod na oslavu. S radosťou oznamujeme, že sme dosiahli novú dvojročnú dohodu so slovenskou súkromnou investičnou spoločnosťou janom, ktorá bude našu stajňu podporovať až do konca roku 2025. Táto dohoda predlžuje fantastické partnerstvo janomu s našim tímom na 13 rokov, keďže sa k nám pripojili už v roku 2012.
janom je investičný subjekt so zameraním na oblasť private equity, ktorý sa špecializuje na rozvoj a investície do obnoviteľných zdrojov energie a inovatívnych projektov. Od svojho založenia v roku 2008 vybudovali zariadenia na výrobu obnoviteľnej energie na území Slovenska, Českej republiky a Fínska. Ako zástancovia čistej energie boli veľkými podporovateľmi našej kampane #ItStartsWithUs.
Ján Miškovský s Patrickom Lefeverom (© Igor Stančík)
Majiteľ a výkonný riaditeľ janomu Ján Miškovský uviedol: "V našej spoločnosti JANOM a.s. považujeme spoluprácu so Soudal – Quick-Step za súčasť nášho podnikateľského života a za silné priateľstvo. Po jedenástich rokoch marketingovej skúsenosti môžeme presne pomenovať, čo táto spolupráca priniesla do našej medzinárodnej obchodnej orientácie. Chcem potvrdiť, že hodnoty ako povesť, dobrá vôľa, dôvera, spoľahlivosť a kvalita sú hodnoty, ktoré zdieľame, a preto s Patrickom a jeho tímom naďalej spolupracujeme. Čakajú nás ešte významnejšie úspechy než predtým a spoločne budeme rozvíjať naše nápady a skúsenosti v cyklistike prostredníctvom nášho obchodného modelu."
V súlade s myšlienkami Jána Miškovského generálny riaditeľ Soudal - Quick-Step Patrick Lefévere povedal: "Sme veľmi radi, že sme dosiahli dohodu o pokračovaní spolupráce s janomom. Boli verným podporovateľom nášho tímu počas uplynulých trinástich rokov a okrem investícií do toho, čo robíme, zdieľame mnoho spoločných hodnôt, ako je starostlivosť o životné prostredie. Tešíme sa na to, že budeme môcť v rámci našej spolupráce zdieľať nápady ako investovať do našej budúcností a byť inovatívnymi a úspešnými v nasledujúcich dvoch rokoch."
 
Náš eshop