Sagan dnes má šancu zvíťaziť, ešte väčšiu máte vy v Niké, ak si na neho stavíte!

8.10.2020, 05:56 | Inzercia | PR Niké
Niké je známa svojou aktívnou podporou športu. Príkladom boli nedávne cyklistické preteky Okolo Slovenska, ktoré sa uskutočnili aj za podpory Niké v pozícii generálneho partnera. Najnovšie sa jednotka na slovenskom trhu stala hrdým partnerom najlepšieho športovca Slovenska za rok 2019 Petry Vlhovej! Vzájomné partnerstvo sa prenieslo aj do reklamnej kampane, ktorú Niké prezentuje ako najväčšiu v jej takmer 30-ročnej histórii. Jej výhody ocenia aj samotní klienti.
 
 
Nike Vlhova
 
 
Niké je hrdým partnerom Petry Vlhovej
 
Stávková spoločnosť Niké v uplynulom týždni oznámila spoluprácu s Petrou Vlhovou. Niké sa stala hrdým partnerom najlepšej slovenskej športovkyne za rok 2019. Vyústením spojenia dvoch jednotiek je spustenie najväčšej kampane v 30-ročnej histórii Niké. Jej tvárami sú stálica Laco Borbély a nechýba ani Petra Vlhová. „Niké je o zábave a šport je o prekonávaní výziev. A o tom je aj naša kampaň. Dochádza k symbióze dvoch úplne odlišných osobností – Laca Borbélyho známeho svojou rétorikou a charizmatickej Petry Vlhovej,“ hovorí výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.  Súčasťou kampane sú aj nové spoty, ktorých súčasťou budú obaja – Laco i Peťa. „Vždy som obdivovala ako Laco dokázal jednoduchú situáciu okomentovať sebe typickým spôsobom. Samotné spoty sme si spoločne užili. Ja mám rada zábavu, Niké je o zábave. Verím, že to ocenia aj diváci,“ prezradila Petra Vlhová.
 
 
20 eur pre nových hráčov
 
Zo vzájomného spojenia Niké a Petra Vlhová majú výhody aj samotní klienti. Na sociálnych sieťach je možnosť vyhrať veľmi atraktívne oblečenia s podobizňami hlavných hviezd kampane. No čo je ešte podstatnejšie, noví hráči v Niké ocenia predovšetkým atraktívny vstupný bonus. „Vzájomné spojenie s Petrou Vlhovou prináša aj výhody pre nových hráčov. Každý nový klient dostane po registrácii 20 € zadarmo od nás ako bonus,“ dodáva Roman Berger.
 
 
Dočká sa Sagan premiérového víťazstva?
 
A už keď sa zaregistrujete, určite by ste nemali prehliadnuť dnešnú 6. etapu Giro d'Italia. Je nevyspytateľná, jej profil je hlavne v úvode veľmi náročný. No po zdolaní dvoch ťažkých kopcov ďalšia časť by mohla sedieť tímovým stratégiám. A ako sme sa presvedčili aj na Tour de France, v Bore vedia roztrhať papierové predpoklady a zajazdiť skvelé tímové preteky. V takom prípade by sa z úspechu mohol tešiť slovenský cyklista. Formu v Taliansku má. Dočká sa Sagan prvého triumfu na Gire práve dnes? Tipnite si v Niké a keďže jeho víťazstvo je ohodnotené zaujímavým kurzom 3,20. Podarí sa Peťovi konečne v Taliansku uspieť? Tipnite si!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop