Cofidis vám počas Tour de France prináša jednoduchú súťaž o originálne dresy

28.6.2021, 09:30 | Inzercia | Redakcia C-I.sk
tdf2020 banner update
Spoločnosť COFIDIS SA, pobočka zahraničnej banky je partnerom Cycling-Info.sk počas Tour de France a prináša fanúšikom možnosť zasúťažiť si o hodnotné ceny - každý týždeň o originálny dres tímu COFIDIS a po skončení Tour de France bude zo všetkých súťažiacich vyžrebovaný výherca, ktorý získa komplet (dres + nohavice) slovenskej reprezentácie, ktorej partnerom je tiež COFIDIS.
Súťaž prebieha na Facebooku Cycling-Info.sk, kde do komentára pod daný príspevok napíšete správnu odpoveď na jednoduchú otázku. Tie budú vychádzať vždy v pondelok počas Tour a súťažiť budete môcť celý týždeň až do chvíle, kým nevyjde ďalšia otázka. Samozrejme, musíte mať Cycling-Info.sk medzi sledovanými stránkami.
V prvej otázke sa vás pýtame: Koľko cyklistov tímu Cofidis dokončí Tour de France 2021?  Keďže sa odpoveď dozvieme až v Paríži, aj meno výhercu oznámime až po skončení Tour. Pri tejto otázke ale bude rozhodovať aj čas zapojenia sa do súťaže, ak bude viacero správnych odpovedí, vyberať budeme z tých, ktoré prišli pred prvým odstúpením.
 
Náš eshop