Nadšenci z BSA cycling plánujú prejsť celé Rakúsko za tri dni

2.7.2021, 08:00 | Inzercia | Niké
Cyklistika patrí na Slovensku k jedným z najpopulárnejších športov. Môžete dosiahnuť level profesionálneho pretekára a predstaviť sa napríklad na slávnej Tour de Frande ako v týchto dňoch Peťo Sagan. Alebo ste len milovníkmi tohto nádherného športu, ktorí neustále posúvajú svoje hranice a plnia si športové sny. A práve takí získali podporu prostredníctvom projektu spoločnosti Niké s názvom Fond pre budúcnosť športu.
Partia cyklistov z Bratislavy a okolia pred rokmi založila tím BSA cycling. Aktuálne sa štyria z nich pripravujú na poriadnu výzvu. Začiatkom augusta sa totiž zúčastnia podujatia Race Around Austria v susednom Rakúsku s cieľom pokoriť trať dlhú 2 200 kilometrov za tri a pol dňa! Keďže ide o náročnú výzvu, ktorá je aj finančne nákladná, športoví nadšenci neváhali a poslali video Fondu pre budúcnosť športu. Cyklisti porotu Niké zaujali a preto od spoločnosti získali štedrú podporu.
Z tejto správy mala obrovskú radosť aj Monika Hurbanová, ktorá v tíme zastrešuje všetky aktivity týkajúce sa napríklad cestovania alebo aj spravovania sociálnych sietí BSA cycling. „V prvom rade veľmi pekne ďakujeme za grant. Fond pre budúcnosť športu vnímame ako úžasný projekt. Je skvelé, ak aj súkromné spoločnosti podporujú šport na Slovensku a v podstate tak zastupujú úlohu štátu. Od Niké je to záslužná činnosť a verím, že Fond vydrží čo najdlhšie,“ povedala Monika, ktorá následne prezradila, do čoho investujú peniaze z grantu.
„Zakúpime nové dresy pre všetky ročné obdobia. Počas pretekov okolo Rakúska naši cyklisti pôjdu cez úseky s rôznymi teplotami. Niekde bude príliš horúco, o niekoľko kilometrov ďalej zas môže snežiť,“ uviedla. Okrem dresov BSA cycling použije finančnú podporu aj na uhradenie štartovného pre cyklistov, dopravu, ubytovanie, či stravu.
Zapojte sa do Fondu pre budúcnosť športu aj vy!
Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, ktorí majú svoje sny, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop