Fond pre budúcnosť športu podporil najdlhší amatérsky cyklomaratón na Slovensku!

9.7.2021, 08:30 | Inzercia | Niké
Slovensko v týchto dňoch žije cyklistikou a Fond pre budúcnosť športu od Niké vo veľkom podporuje tento populárny šport. Dôkazom toho je aj nedávne udelenie grantu v hodnote 3 000 eur, ktoré získalo združenie ŠK Maratón.
Členovia spomínaného združenia usporiadali tento mesiac v poradí už 29. ročník Cyklomaratónu x-bionic® sphere – Jasná. Ide o podujatie primárne určené pre amatérskych cyklistov.
„Je to jedna z najkrajších cyklistických akcií na Slovensku. Všetci účastníci, ktorých bolo tento rok vyše 300, mali rovnaký dres. Zároveň ide aj o jednu z najdlhších trás, meria až 315 kilometrov. Účastníci ju musia prejsť za jediný deň,“ uviedol predstaviteľ a jeden zo zakladateľ ŠK Maratón Jozef Tóth.
Cyklisti mali za úlohu zdolať trasu, ktorá viedla po diaľnici, ceste I. a II. triedy, horským priechodom Donovaly až do Jasnej pod Chopkom.
Fond: projekt, do ktorého sa oplatí prihlásiť
Jozef Tóth s ďalšími členmi združenia neváhali, poslali video a skúsili tak šťastie v populárnom projekte Niké. Na adresu Fondu pre budúcnosť športu sa vyjadrili mimoriadne pozitívne. „Keď som o tomto projekte čítal, ostal som milo prekvapený. Som veľmi rád za to, do akej miery Niké pomáha nádejným športovcom. Viacerí potrebujú peniaze na dresy, výstroje, na pokrytie cestovných nákladov. Skutočne klobúk dolu,“ uviedol Tóth.
Zapojte sa do Fondu pre budúcnosť športu aj vy!
Ak aj vy patríte medzi odhodlaných športovcov, ktorí majú svoje sny, neváhajte a zapojte sa alebo zdieľajte možnosť získania štedrého grantu z Fondu pre budúcnosť športu od Niké. Stačí zaslať krátke video so štipkou originality na stránku https://nikefondsportu.sk. Možno sa práve vy alebo vaši známi stanete ďalšími odmenenými, ktorí majú našliapnuté stať sa nasledovníkmi svojich športových idolov. Veľa šťastia!

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop