Vianoce na sociálnych sieťach: Viacerí cyklisti strávili sviatky s rodinou, Roglič dostal zlatý darček, Bernal vypil päť pív

27.12.2021, 00:00 | Aktuality zo sveta | Juraj Janoťák
Viacerí cyklisti sa už pripravujú na začiatok novej sezóny. Ešte pred prvými pretekmi na chvíľku spomalili a oslávili sviatky v kruhu rodiny alebo priateľov. Tadej Pogačar strávil Vianoce s priateľkou, Chris Froome bavil deti. Primož Roglič musel ísť do práce, kde ho čakal Santa Klaus.

Rogliča čakalo prekvapenie v práci
Jedným z tých cyklistov, ktorý už 25. decembra museli ísť do práce bol Primož Roglič. Slovinec totiž dostal list, že ho v budove Jumbo – Visma prišiel navštíviť Santa Klaus a mal pre neho špeciálny darček. Roglič v ňom našiel veľké prekvapenie, zlaté sedlo na bicykel. Už trojnásobný víťaz pretekov La Vuelta a Espaňa a olympijský víťaz z časovky z tohto roku neskrýval radosť z darčeka. 

Hviezda Ineosu sa vyhovárala na kamarátku

Na sociálnych sieťach Egana Bernala život pokračuje aj mimo sezóny. Kolumbijský cyklista často svojim fanúšikom ukazuje, ako tvrdo trénuje. Ešte pár dní pred Vianocami Bernal „zavesil“ na sieť video, v ktorom cvičil a pobehovali okolo neho domáci miláčikovia. Počas Vianoc prezradil, koľko toho zjedol počas štedrej večere. „Koľko kilometrov bude treba na spracovanie dvoch tanierov pečeného prasaťa, jedného taniera pudingu, desiatich koláčov a piatich pív? Pýtam sa, samozrejme, za kamarátku,“ uviedol Bernal.

Víťaz Tour de France prežil Vianoce s priateľkou
Chris Froome pózoval so svojimi deťmi
Wout van Aert si užíval rodinnú pohodu 
Richard Carapaz si spomenul aj na ľudí bez domova
Nibaliovci presvedčili otca na spoločnú fotku

Bauke Mollema zapózoval v novom tričku
Peter Sagan poprial fanúšikom šťastné a veselé
 
Náš eshop