V prvej virtuálnej slovenskej jednorazovke V4 bol z našich najrýchlejší Hrtánek z Dohnian

25.1.2022, 16:00 | Slovensko a Slováci | Lukáš Timko
V utorok podvečer sa takmer 700 profíkov ale aj nadšencov pustilo na štart slovenskej verzie virtuálnych pretekov V4, ktoré sa šli na smart trenažéroch a platforme Rouvy. Podujatie organizoval Slovenský zväz cyklistiky.
Na 29 kilometroch okruhu MS 2020 v Imole sa ukázal aj Martin Haring, ktorý trasu absolvoval ako reálny účastník svetového šampionátu, ale aj ďalší pretekári Dukly Banská Bystrica, ich bývalý kolega Marek Čanecký či množstvo klubových pretekárov a cyklistov z mládežníckych klubov a CTM-iek. Okrem nich sa prihlásili aj mnohí cyklistickí nadšenci.
Zvíťazil český pretekár Michal Vild zo SAC Bělá pod Bredézem tesne pred Danielom Turekom z kontinentálneho Felbermayru. Zo Slovákov bol ako prvý v cieli mladý Martin Hrtánek z CK EPIC Dohňany o sekundu pred Marekom Čaneckým z BRS Technology - Kaktus bike racing team.

Už 26. februára SZC plánuje konanie majstrovstiev SR v tejto disciplíne. Ako virtuálna cyklistika funguje či ako sa prihlásiť na preteky ak máte smart trenažér vysvetľuje Jakub Varhaňovský vo svojom videu. Ďalšie podrobnosti o pretekoch tu.
video v clanku ikonka ciernaVideo z Visegrad 4 e-CUP GP Slovakia
 
Náš eshop