Rajecké Teplice: V horúcom počasí sa radoval Kubiš, Kramarčík či Bodoríková

2.9.2019, 20:00 | Slovensko a Slováci | Jakub Hlubek
Seriál Slovenského pohára pokračoval v kúpeľnom meste, v Rajeckých Tepliciach. Mládežnícke kategórie mali na programe sedemnáste kolo, muži si zmerali sily v štrnástom kole. Pretekári sa museli vysporiadať s teplotami prevyšujúcimi tridsať stupňov a bohužiaľ, na trati sme najmä medzi staršími žiakmi videli zopár pádov, našťastie, bez výraznejších zranení.
 
 
Muži Elite + U23
 
V najprestížnejšej kategórií sa na štarte objavilo dvadsaťsedem pretekárov, najpočetnejšie zastúpenie malo športové gymnázium v Trenčíne, v ich farbách sa na dvadsaťjeden kôl vydalo osem cyklistov. Každú kategóriu v Rajeckých Tepliciach sprevádzalo tropické počasie, no počas pretekov mužov sa začali ozývať hromy, ktoré však nevyústili do dažďa. Náš jediný kontinentálny tím tu reprezentovalo kvarteto zástupcov.
 
Hneď od začiatku to vyskúšal Adrián Babič (Firefly), no vpredu dlho nevydržal a balík ho za chvíľu dorazil. Do úniku sa snažil dostať aj jeho kolega Samuel Mičian aj Juraj Lajcha (TJ Slávia ŠG Trenčín), v pelotóne sa do práce pustila Dukla, občas sa vpredu otočili aj zástupcovia celku CK Spartak Tlmače. Nástupy jednotlivcov pokračovali, no vo väčšine prípadov sa pretekári pred pelotónom dlho nezdržovali. Už v piatom kole balík dobiehal niektorých slabších cyklistov o kolo.
 
Veľké bodovačky prebiehali v réžií Dukly, predbežne sa držal na prvom mieste Lukáš Kubiš, striebornú pozíciu si strážil jeho kolega Jakub Varhaňovský. Niekedy v strede pretekov odišla z balíka skupinka, v ktorej sa nachádzal aj Dávid Kaško či Stanislav Béreš (CK Spartak Tlmače). Práve jazdec Firefly sa následne dokázal osamostatniť a na svoje konto si pripísal zopár bodov. Po pár okruhoch bol ale dostihnutý. Dva kolá pred finišom to vyskúšal Martin Gavenda (TJ Slávia ŠG Trenčín). Balík vedený Jakubom Varhaňovským ho dolepil až na cieľovej čiare, v záverečnej bodovačke bol najrýchlejší Lukáš Kubiš, ktorý sa stal aj víťazom kritéria.
 
Dukla brala double zásluhou Jakuba Varhaňovského, na pódium sa dostal aj vo forme jazdiaci Dávid Kaško. Len bod na stupne víťazov chýbal Stanislavovi Bérešovi (CK Spartak Tlmače), do elitnej pätice sa prepracoval aj Róbert Malík (CK Příbram Fany Gastro). Pre slovenského reprezentanta do dvadsaťtri rokov a bývalého pretekára ŠK Železiarne Podbrezová ide o premiérové víťazstvo v tejto sezóne. 
 
 
Ženy a juniorky
 
Do Rajeckých Teplíc pricestovalo na kritérium desať pretekárok, päť junioriek a totožný počet žien. Posledné kritérium v Tlmačoch ovládla Tatiana Jaseková (Bike Pro), ktorá na štarte chýbala, okrem nej sme tu nevideli ani Noru Jenčušovú (Cycling Schwabik CEA). Až tri tímy mali na štarte dvojnásobné zastúpenie – CyS – Akadémia Petra Sagana, CK Epic Dohňany a MŠK Žiar nad Hronom. Táto kategória štartovala spoločne s kadetmi.
 
Kadeti sa postarali o rýchle rozdelenie pelotónu hneď od začiatku, v prvej skupine sa podarilo udržať len Petre Machálkovej (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorá navyše pomáhala svojim spolujazdcom a potom, čo z balíka odišiel Jakub Slivka, sa podieľala na chytaní ďalších nástupov. Zhruba v polovici pretekov sa však pelotón dal dokopy, doňho sa však žiadna žena či juniorka nevrátili.
 
Tempo bolo rýchle, už v piatom kole po štarte dokázala Machálková prebehnúť niektoré súperky o kolo. V záverečných kolách v pelotóne kadeti prestali ťahať, preto sa do práce pustila aj Machálková a potiahla balík až do posledných metrov. V tom čase bola za vedúcou pretekárkou najbližšie víťazka pretekov v Tlmačoch a čerstvá majsterka Slovenska v časovke do vrchu Mariana Findrová (CK Banská Bystrica).
 
Petra Machálková si už po výbornom výkone nenechala vziať víťazstvo a po treťom mieste z Tlmáč si pripísala na svoje konto ďalší pekný výsledok. Striebro ukoristila Mariana Findrová, iba prvé dve pretekárky zajazdili prvý počet kôl. Na treťom mieste napokon skončila prvá juniorka Simona Záhorcová (MŠK CK Žiar nad Hronom), tesne za pódiom zostala jej kolegyňa Vladimíra Zelinová a elitnú päticu uzavrela Monika Kadlecová (CK Epic Dohňany). Pre víťazku kritéria ide o druhé tohtoročné víťazstvo, na začiatku sezóny sa radovala v Suchej nad Parnou.
 
 
Juniori
 
Medzi juniormi nechýbali na štarte najsilnejší pretekári tejto sezóny, výnimku tvorili Dávid Sikora (CyS – Akadémia Petra Sagana), bronzový medailista z MSR v Trnave a Filip Lohinský (TJ Slávia ŠG Trenčín), majster Slovenska v časovke jednotlivcov. O víťazstvo chcelo zabojovať dvadsaťjeden pretekárov, podobne ako medzi mužmi, aj v tejto kategórií malo najväčšie zastúpenie športové gymnázium v Trenčíne. Ich farby tu reprezentovalo poltucet pretekárov.
 
Úvod kritéria prebiehal svižne, veľa juniorov sa snažilo dostať do úniku, za športové gymnázium diktovali tempo Ladislav Frolek alebo Adrián Patay, štvrtý junior majstrovskej časovky. Veľmi aktívny bol aj Marek Gajdula (CyS – Akadémia Petra Sagana). Ten sa taktiež podieľal na tempe v balíku alebo skúšal rôzne nástupy, na ktoré si dával pozor najmä Marek Bugár (TJ Slávia ŠG Trenčín).
 
Kľúčový okamih pretekov sa odohral približne v polovici kritéria. Dopredu vyrazila dvojica Pavol Kramarčík (TJ Slávia ŠG Trenčín) a Tobias Vančo (ŠKC Dubnica nad Váhom). V balíku kontrolovalo situáciu na trati športové gymnázium, nikto ďalší sa už nesnažil nastupovať a bolo jasné, že víťaza kritéria spoznáme z vedúceho tria. Pri veľkých bodovačkách bral zvyšné body Marek Bugár.
 
Najviac bodov napokon získal Pavol Kramarčík, ktorý v celkovom súčte nazbieral o dva body viac ako Tobias Vančo. Na pódium sa postavil aj Pavol Rovder, aktivita na veľkých bodovačkách vyniesla štvrtú priečku Marekovi Bugárovi a do elitnej pätice sa prepracoval aj Matúš Baniar. Víťaz kritéria potvrdil skvelú formu počas tejto sezóny, veď z Rajeckých Teplíc si odniesol už šieste víťazstvo.
 
 
Kadeti
 
Medzi kadetmi sa postavilo na štart tridsaťdva pretekárov, ktorí si vo vysokých teplotách chceli navzájom zmerať sily. Na štarte nechýbalo silné trio z Popradu Samuel Kováč, Christian HaasPeter Andraško, medzi favoritov patril aj Jakub Slivka (CyS – Akadémia Petra Sagana) či Tomáš Sivok (Kaktus Bike Team Bratislava).
 
Kritérium odštartovalo v svižnom tempe, hneď po prvom kole sa z balíka vydal dopredu Jakub Slivka a postupne si začal pripisovať body na svoje konto. Útoky z pelotónu neutíchali, každé pol kolo sa pred balíkom niekto zjavil, okrem Slivku sa však nikto pred pelotónom dlho nezdržal. O nástupy sa snažilo zhruba poltucet ľudí, medzi ktorými boli napríklad Tomáš Sivok, Peter Andraško či Christian Haas.
 
Na čele balíka diktovali tempo zástupcovia Popradu či Tomáš Sivok (Kaktus Bike Team Bratislava), ktorý odvádzal penzum práce. Ani tejto kategórií sa nevyhli pády, tentoraz sa na zemi ocitol Lukáš Sokolík (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý si „ustlal“ v poslednej ľavotočivej zákrute pred cieľovým prejazdom. Za Slivkom bojovalo o body viacero cyklistov, najviac ich získal Tomáš Sivok.
 
Jakub Slivka vpredu vydržal vyše desať kôl a vďaka tomu si na svoje konto pripísal obrovský počet bodov, ktorý mu s veľkým náskokom stačil na víťazstvo. Súboj o druhé miesto bol veľmi tesný, napokon sa s neho radoval Tomáš Sivok pred tretím Samuelom Kováčom. Tesne pod pódiom zostal jeho kolega Christian Haas a v elitnej pätici malo zastúpenie aj športové gymnázium v Trenčíne zásluhou Lukáša Sokolíka, ktorého nezastavil ani pád.
 
 
 
Kadetky
 
Túto kategóriu čakalo dvanásť kôl ulicami Rajeckých Teplíc, na štarte sa neukázala víťazka posledných pretekov v Tlmačoch Barbora Cvoligová (CKM Poprad), naopak, nechýbala tu prvá cyklistka posledného kritéria Miriama Čišecká (CyS – Akadémia Petra Sagana). Najväčšou favoritkou kritéria však bola jej kolegyňa a vedúca pretekárka v Slovenskom pohári Tereza Kurnická.
 
Úvodné tri kolá šiel balík pokope, tempo diktovala trojica Klára Tarabová (CK Epic Dohňany), Jana Macsaiová (CK Spartak Tlmače) a Laura Lukáčová (TJ Slávia ŠG Trenčín). Na prvej veľkej bodovačke uchmatla plný počet bodov Tereza Kurnická a bývalá pretekárka novomestského Superbikeru následne vyrazila do úniku. V priebehu toho istého kola ju vpredu doplnila Miriama Čišecká.
 
Vedúca dvojica sa celý čas striedala pri prejazdoch, dva kolá sa medzi ňou a pelotónom pohybovala ďalšia dvojica Jana Macsaiová Klára Tarabová. Päť okruhov pred cieľom začala vedúca skupina dobiehať pretekárky o kolo, v čele balíka sa striedali všetky dievčatá, ktoré tam ostali. Ku dvojici zo Saganovej akadémie sa však nikto ďalší nepribližoval a o prvých dvoch miestach bolo prakticky rozhodnuté.
 
Napokon sa z ďalšieho víťazstva v tejto sezóne radovala Tereza Kurnická, ktorá o bod odsunula na druhé miesto Miriamu Čišeckú. Na pódium sa postavila aj Klára Tarabová (CK Epic Dohňany), štvrtú pozíciu obsadila Jana Macsaiová, ktorá mala pri rovnosti bodov lepší záverečný šprint oproti piatej Juliane Benčovej (CyS – Akadémia Petra Sagana).
 
 
Starší žiaci
 
V tejto kategórií sa na štart postavilo tridsaťšesť pretekárov,  najväčšie zastúpenie mal v tejto kategórií MŠK Žiar nad Hronom, ich farby tu reprezentovalo šesť mladých cyklistov. Z nich mal najväčšie šance na úspech Félix Štanceľ, ktorý sa na poslednom kritériu v Tlmačoch umiestnil na striebornej pozícií. V Rajeckých Tepliciach štartoval aj víťaz posledného kritéria Simon Gottstein (Kaktus Bike Team Bratislava).
 
Kritérium neodštartovalo práve najlepším spôsobom, už v prvom kole, v poslednej zákrute pred páskou sa na zemi ocitol Samuel Novák (Kaktus Bike Team Bratislava), ktorý sa „ťukol“ s kolegom Simonom Gottsteinom, ten našťastie nespadol. Novák sa rýchlo pozbieral zo zeme a po pár okruhoch sa dokázal vrátiť naspäť do balíka, kde hýril aktivitou napríklad Richard Riška (CK Epic Dohňany). Na mieste, kde spadol Novák, sa počas pretekov odohralo viacero pádov.
 
V jednom z pádov bol aj Félix Štanceľ, našťastie aj v jeho prípade sa to zaobišlo bez väčšieho zranenia. Päť kôl do cieľa sa odohral kľúčový moment pretekov. Dopredu sa vydala pätica jazdcov – Dávid Synak (CyS – Akadémia Petra Sagana), Richard Riška (CK Epic Dohňany), Samuel Ihring (MŠK Žiar nad Hronom), Tomáš Drobný (CK Olympik Trnava) a Aleš Brázdovič (CK Karpaty Smolenice).
 
Prvý menovaný onedlho zo skupinky vypadol, v balíku pracovali zástupcovia bratislavského Kaktusu. Vedúca skupina sa postupne rozpadávala, z pelotónu v poslednom kole vyrazil Samuel Novák. Všetci pretekári boli napokon dostihnutí a poslednú bodovačku ovládol ďalší pretekár Kaktusu Juraj Vrbík, ktorého body zo záverečného kola napokon vyniesli na prvú priečku. Druhé miesto obsadil silný protagonista kritéria Richard Riška, na pódium sa postavil aj ďalší člen úniku Tomáš Drobný.
 
Najlepšiu päticu doplnil Samuel Ihring so šiestimi bodmi, o bod menej získal Dominik Dunár (Kaktus Bike Team Bratislava). Cyklistický celok z hlavného mesta sa tak mohol radovať z dvojnásobného zastúpenia v prvej päťke. Pre víťaza kritéria ide o druhé víťazstvo v tejto sezóne. Predtým sa radoval taktiež v kritériu, v poslednej etape na pretekoch Regiónom Nitrianskeho kraja vo Vrábloch.
 
 
Žiačky
 
Štartová listina najmladšej dievčenskej kategórie obsahovala šestnásť pretekárok, na štart sa nepostavila Viktória Klementová (Cyklistický klub Krupina). Posledné kritérium i preteky v Tlmačoch ovládla Simona Bodoríková a zástupkyňa klubu z Dohnian patrila medzi favoritky aj v Rajeckých Tepliciach.
 
Od úvodu bola aktívna najmä Terézia Ciriaková (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorá uchmatla body za prvé dva kolá. Na prvej veľkej bodovačke ovládla šprint Simona Bodoríková a následne tieto dve pretekárky spojili sily a vzdialili sa balíku. Štvrté a piate kolo opäť ovládla Ciriaková, ale poslednú veľkú bodovačku a záverečný šprint ovládla Simona Bodoríková a to jej napokon prinieslo ďalšie tohtoročné, už šieste víťazstvo.
 
Terézia Ciriaková si pripísala striebro, na treťom mieste napokon skončila Anna Ržoncová (CK Epic Dohňany), ktorá zbierala zvyšné body na veľkých bodovačkách. Tesne za pódiom skončila s troma bodmi Natália Kušnírová (Cyklo Spiš), elitnú päticu uzavrela Ivona Pavlisová (CK Epic Dohňany). Ostatné pretekárky nebodovali.
 
 
Mladší žiaci
 
Najmladšia kategória evidovala 37 uchádzačov o dobrý výsledok, na štart sa nepostavil Marco Barényi (MŠK Žiar nad Hranom). Až osem pretekárov postavila akadémia trojnásobného majstra sveta, zahanbiť sa však nedali ani Žiarčania s piatimi nádejami. Posledné kritérium v Tlmačoch ovládol Martin Haluška a pretekár CK Epic Dohňany nechýbal na trati ani v Rajeckých Tepliciach. Dokopy sa súťažilo o 37 bodov.
 
V prvom kole uchmatol bod Filip Záhorec (MŠK Žiar nad Hronom), následne sa do úniku prepracoval Ondrej Hrico (ŠK Železiarne Podbrezová) a pokračoval sám. Hricovi sa podarilo vyhrať druhý, štvrtý a piaty prejazd, na prvej veľkej bodovačke okrem neho bodovali aj Michal Šichta (Cyklistická Tour), Tadeáš Cesnek (CyS – Akadémia Petra Sagana) a Martin Haluška (CK Epic Dohňany).
 
Dlho sa nenašiel nikto, kto by sa pridal k Hricovi, napokon ho v poslednom kole samostatne dorazil Michal Šichta, ktorému sa navyše podarilo vyhrať záverečnú dvojnásobnú bodovačku. Hneď za ním preťal pásku Ondrej Hrico, balík mal väčšiu stratu a v ňom body uchmatli Tadeáš Cesnek Michal Šichta. Ondrej Hrico sa vďaka skvelej sólovej jazde víťazom kritéria, Šichtovi napokon chýbal len jeden bod.
 
Tretie miesto obsadil so šiestimi bodmi Tadeáš Cesnek, tesne pod pódiom zostal Martin Haluška a jeden bod priniesol miesto v elitnej pätici Filipovi Záhorcovi. Zvyšní pretekári nebodovali, pre Ondreja Hrica ide o druhý triumf v tejto sezóne. Predtým sa radoval na majstrovstvách Slovenska mládeže, kde vyhral časovku.
 
 
 
 
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (muži) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
Fotografia 1 z 67
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (juniori) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
Fotografia 1 z 47
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (kadeti+ženy+juniorky) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
Fotografia 1 z 77
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (kadetky) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
Fotografia 1 z 32
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (starší žiaci) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (mladší žiaci) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
Fotografia 1 z 36
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (žiačky) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
Fotografia 1 z 28
 
fotogaleria ikonkaFotogaléria z kritéria (vyhlásenie) (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
Fotografia 1 z 11
 

 
 
1. 6.4. kriterium 2016 SP TRNAVA
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
2. 7.4. preteky 2016 SP SUCHÁ NAD PARNOU M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
3. 27.4. kriterium 2016 SP DUDINCE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
4. 28.4. preteky 2016 SP KRUPINA M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 17-19.5. etapy 2016 SP BÁNOVCE NAD BEBRAVOU
J,K clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
6. 19.5. preteky 2016 SP ZLATNÍKY M clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
7. 31-2.6. etapy 2016 SP TRNAVA M,J clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
6. 1.6. preteky 2016 SP TRNAVA Ž,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
7. 15-16.6. etapy 2016 SP NITRA Ž,J,K,D clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
8. 21-23.6. etapy 2016 SP DUBNICA NAD VÁHOM
J,K clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 27.6. casovka 2016 MSR TRNAVA M,Ž,J clanok ikonkapdf ikonka
- 29-30.6. preteky 2016 MSR TRNAVA M,J clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 7.7. preteky 2016 MSR VIDNAVA Ž clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
- 13.7. casovka 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM
K,D clanok ikonkapdf ikonka
9. 13.7. casovka 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM
Ž,J clanok ikonkapdf ikonka
- 14.7. preteky 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM K,D clanok ikonkapdf ikonka
11. 14.7. preteky 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM Ž,J clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
12. 17.8. casovka 2016 SP KLÁŠTOR POD ZNIEVOM
Ž,J,K,D  
10. 18.8. preteky 2016 SP KLÁŠTOR POD ZNIEVOM M,Ž,J,K,D  
11. 24.8. kriterium 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
12. 25.8. preteky 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 29.8. casovka 2016 MSR SKALKA (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
14. 31.8. kriterium 2016 SP RAJECKÉ TEPLICE
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 1.9. casovka timov 2016 MSR TEPLIČKA NAD VÁHOM
M,Ž,J,K,D  
15. 7.9. kriterium 2016 SP SPIŠSKÁ NOVÁ VES
M,Ž,J,K,D  
16. 8.9. casovka 2016 SP SNV (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D  
 
- poradie kôl je zostavené podľa kalendára SZC, aby sme mali jednotné číslovanie, v niektorých prípadoch to vyzerá nelogicky, ale je to preto, že sa v rámci jedných pretekov stretávajú rôzne kolá pri mužoch a mládeži...
 
- vysvetlivky: M - muži Elite aj U23, Ž - ženy, J - juniori/ky, K - kadeti/ky, D - starší/mladší žiaci
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop