Seriál SP pokračoval na kopcovitom okruhu v Krupine, Malovec s víťazstvom

1.9.2020, 10:00 | Slovensko a Slováci | Jakub Hlubek
ccsp2020
 
Po kritériu v Dudinciach prišiel rad aj na tradičný kopcovitý okruh so štartom aj cieľom v Krupine. Ďalšie kolo Slovenského pohára prinieslo veľa radosti do Cyklo Spišu aj do Dubnice nad Váhom. V najprestížnejších pretekoch mužov a juniorov sa dlhým sólovým únikom presadil niekdajší zástupca kontinentálnej Dukly Ľuboš Malovec. Premiérové víťazstvo v tejto sezóne dosiahla Klaudia Varšová či Sofia Ungerová.
 
 
 
 
Muži a juniori
 
Dve najsilnejšie mužské kategórie boli pred štartom ochudobnené o pretekárov kontinentálnej Dukly, ktorí sa vybrali na juh Európy, kde budú absolvovať etapové preteky Okolo Srbska a následne sa presunú do Bosny a Hercegoviny, kde si zmerajú sily napríklad s prokontinentálnym tím Caja Rural na etapových pretekoch Banja Luka. Pred rokom sa v Krupine radoval Čech Petr Hampl.
 
Prvý únik sa vytvoril zhruba po siedmich kilometroch. Bol tam napríklad Štefan Nôta (CK Spartak Tlmače), Adrián Patay (TJ Slávia ŠG Trenčín), Ľuboš Malovec (Trnava Cycling Team), Dávid Kaško (Firefly) či Gergö Gönczy (Epronex – BSS Oil Team). Ich náskok sa vyšplhal na dve minúty. V pelotóne sa najviac činili pretekári z Cycling Academy Trenčín a zo športového gymnázia. Niekdajší zástupca cyklistického klubu v Tlmačoch Adrián Patay sa porúčal z unikajúcej skupiny ako prvý, hlavnou skupinou bol dobehnutý na prvom malom okruhu.
 
Šesťdesiat kilometrov pred cieľom sa vydal na sólový únik Malovec. Desať kilometrov pred páskou si nastúpili z balíka Adrián Babič (Firefly) a Gábor Fejes (CK Spartak Tlmače). Táto dvojica sa pridala ku Gönczymu, ktorý bol spomedzi unikajúcich cyklistov druhý najsilnejší po bývalom pretekárovi Dukly. Ľuboš Malovec si napokon udržal drobný náskok a zvíťazil. Sedem sekúnd stratilo trio s Babičom, Fejesom a Gönczym. Najrýchlejší bol pretekár Tlmáč pred jazdcom Firefly.
 
Balík prišiel do cieľa s nákupom 27 sekúnd a najsilnejší šprint predviedol Martin Svrček (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorý sa tým pádom stal aj najlepším juniorom. Hneď za ním preťal pásku Lukáš Ungvarský (MŠK Žiar nad Hronom – CK) a tak prišiel do cieľa Tobias Vančo (ŠKC Dubnica nad Váhom). V pelotóne prišiel do cieľa len tucet cyklistov. Víkend na južnom Slovensku spôsobil v priebežnom poradí SP len kozmetické zmeny.
 
Medzi mužmi zostalo všetko po starom. Naďalej vedie Lukáš Kubiš pred Simonom Nagym (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý v nedeľu neštartoval a najbližšie sa predstaví v Bosne a Hercegovine. Tretí je ďalší Trenčan Pavol Kramarčík (v Krupine skončil na 36. priečke s viac ako pätnásťminútovým mankom). Top 5 uzatvárajú dvaja Dukláci – Marek Čanecký Martin Vlčák.
 
Poradiu juniorov naďalej velí Tobias Vančo pred Martinom Svrčekom. Na tretie miesto sa ale posunul vo forme jazdiaci Samuel Kováč (CKM Poprad, v nedeľu celkovo deviaty) a za ním je Lukáš Ungvarský. Top 5 uzatvára Filip Lohinský (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý tu cez víkend nepretekal.
 
 
- ponuka z nášho eshopu -
banner slovakia dres aktualny
- ponuka z nášho eshopu -
 
 
Ženy a juniorky
 
Oproti sobotňajšiemu kritériu sa na štart postavili aj Nora Jenčušová (Schwabik Cycling CEA) či veteránka Janka Keseg Števková (Outsiterz), ktorá deň predtým súťažila vo finále Českého pohára na horských bicykloch spoločne s Radkou Paulechovou (CyS – Akadémia Petra Sagana). Ženy a juniorky štartovali spoločne s kadetmi a čakalo ich 66 kilometrov.
 
Tempo pelotónu diktovali najmä kadeti. V stúpaní na Senohrad sa začal pelotón deliť a spomedzi žien a junioriek najlepšie vyzerala Rakúšanka Anna Badegruberová (Multum Accountants) spoločne s Jenčušovou. Tesne pred vrcholom ich dobehla Keseg Števková spoločne s Terezou Kurnickou (TJ Slávia ŠG Trenčín).
 
V následnom zjazde sa do pelotónu dotiahla aj Tatiana Jaseková (CK Spartak Tlmače) a táto pätica vydržala pokope až do záverečného šprintu. V ňom dominovala Jenčušová pred Keseg Števkovou a Jasekovou. Rakúska cyklistka jazdiaca v UCI tíme finišovala na štvrtom mieste, Top 5 uzavrela Kurnická.
 
Tatiana Jaseková sa víkendovými výsledkami posunula do čela poradia SP. Na druhé miesto poskočila Petra Machálková (Cycling Academy Trenčín), napriek tomu, že v nedeľu do cieľa neprišla. Na tretie miesto spadla Tereza Medveďová (WCC Team). Len desať bodov na ňu stráca nestarnúca Janka Keseg Števková a Top 5 momentálne uzatvára Mariana Findrová, ktorá v Dudinciach ani Krupine neštartovala.
 
 
Kadeti
 
V nedeľu sa na štart na námestí v Krupine postavilo o poltucet cyklistov viac, ako tomu bolo deň predtým v Dudinciach. Minulý rok sa medzi kadetmi tešil Martin Svrček (CyS – Akadémia Petra Sagana). Mladá nádej slovenskej cyklistiky už ale preteká vo vyššej kategórií a tak bolo jasné, že medzi kadetmi spoznáme nového víťaza.
 
Prvý seriózny nástup podnikol Filip Kulha (Cycling Academy Trenčín), ku ktorému sa pridal jeden z maďarských cyklistov. Po pol kilometri bola táto dvojica dostihnutá a tak nastúpil Tomáš Sivok (Willebrord Wil Vooruit). Niekdajšieho zástupcu bratislavského Kaktusu sa udržal iba Samuel Novák (Kaktus Bike Team Bratislava) a Richard Riška (CK Epic Dohňany).
 
Približne šesť kilometrov za vrcholom stúpania na Senohrad si z vedúcej skupiny vystúpil posledný menovaný a vpredu tak zostali len niekdajší kolegovia a zároveň dobrí kamaráti. Sivok sa snažil na malom okruhu párkrát nastúpiť svojmu súperovi, no napokon usúdil, že to nemá zmysel a spoločnými silami došli obaja cyklisti do Krupiny.
 
V záverečnom kilometri sa Sivok napokon zbavil svojho súpera a preteky dotiahol do víťazného konca napriek spadnutej reťazi. Balík napokon stratil takmer štyri minúty a zo siedmich cyklistov bol najrýchlejší Martin Jurík (TJ Slávia ŠG Trenčín). Za ním preťal pásku maďarský cyklista Milan Radics (Kecskeméti Elsö Sor SE) a Top 5 uzavrel Simon Gottstein (Kaktus Bike Team Bratislava).
 
Tomáš Sivok sa nedeľňajších víťazstvom zároveň udržal na priebežnom prvom mieste SP. Skvelé výkony cez víkend katapultovali na druhé miesto Samuela Nováka, na priebežné tretie miesto spadol Martin Jurík. Štvrtý je nateraz Juraj Vrbík (Kaktus Bike Team Bratislava), ktorý prišiel do cieľa na dvanástom mieste s takmer šesťminútovým mankom. Top 5 uzatvára Matthias Schwarzbacher (ŠK Železiarne Podbrezová), ktorý do cieľa neprišiel.
 
 
Kadetky
 
Dvanásť kadetiek malo pred sebou 47 kilometrov a oproti starším kategóriám boli ušetrené od jazdy po malom okruhu. Rovnaký počet mladých cyklistiek sa vydal aj na sobotňajšie kritérium. Spomedzi pretekárok, ktoré súťažili medzi kadetkami aj minulý rok a nechýbali na trati ani v nedeľu, skončila vlani najvyššie Klára Tarabová (CK Epic Dohňany) na 11. mieste.
 
Kadetky, spoločne so staršími žiakmi, išli od začiatku relatívne pomaly. Po pár kilometroch sa na zemi ocitlo približne päť ľudí. Z dievčat si to odniesla Jana Macsaiová (CK Spartak Tlmače) a Klaudia Varšová (Cyklo Spiš), no obe sa rýchlo pozviechali a vrátili sa do pelotónu. Druhá menovaná išla výborne a na vrchole stúpania na Senohrad sa ako jediná udržala v balíku so staršími žiakmi.
 
Varšová bola napokon utrhnutá staršími žiakmi, preto šla smerom do cieľa úplne sama. Za ňou sa pohybovala sedemčlenná skupinka aj s Macsaiovou, ďalšiu minútu strácala skupina s Tarabovou, jej kolegyňou Simonou Bodoríkovou, Tamarou Sochanovou (PROefekt Košice) a rakúskou cyklistkou Danielou Schmidsbergerovou (RC Arbö Felbermayr Wels). Terézia Ciriaková (CyS – Akadémia Petra Sagana) mala nepríjemný pád a musela odstúpiť.
 
Klaudia Varšová si svoj náskok po dlhej „časovke“ udržala až do cieľa a mohla sa radovať z premiérového víťazstva v tejto sezóne. Jana Macsaiová si tesne pred páskou vystúpila zo skupiny so staršími žiakmi a sama si prišla po druhé miesto. Šprint o bronz napokon vyhrala Simona Bodoríková, ktorá tak odišla domov s dvoma tretími priečkami. Za sebou nechala Tarabovú a Sochanovú.
 
Drobné zmeny sa udiali aj v priebežnom poradí SP. Napriek pádu a odstúpeniu zostala Terézia Ciriaková na čele poradia a nemenila sa ani držiteľka druhého miesta, ktorou je Klára Tarabová. Na tretie miesto sa ale posunula Klaudia Varšová, ktorá si vymenila miesta s Janou Macsaiovou. Do Top 5 sa posunula Simona Bodoríková, ktorá nahradila v elitnej spoločnosti kolegyňu Ivonu Pavlisovú. Tá prišla do cieľa na siedmom mieste s takmer šesťminútovým nákupom.
 
 
Starší žiaci
 
Starší žiaci sa spoločne s kadetkami vydali na 47 kilometrov dlhú trať. Pred rokom tu triumfoval dnes už kadet Matthias Schwarzbacher, ktorého sme zmienili v predchádzajúcich riadkoch. Výborne šiel pred rokom aj Adam Mrocek (CK Epic Dohňany), ktorý ostal starším žiakom aj tento rok a pred víkendom bol lídrom priebežného poradia SP, no v nedeľu sa v Krupine nenachádzal.
 
Od štartu sa šlo pokojné tempo, na čele hlavnej skupiny sa striedali zástupcovia športového gymnázia v Trenčíne a pretekári zo Žiaru nad Hronom. Najväčšie penzum práce odviedol Adrián Maják (TJ Slávia ŠG Trenčín) spoločne s Branislavom Holicom (MŠK Žiar nad Hronom – CK).
 
Na začiatku stúpania na Senohrad okupovali vysoké pozície v pelotóne aj Tomáš Drobný (CK Olympik Trnava), Samuel Fedor (ŠK Železiarne Podbrezová) alebo Jakub Husár (Flaviol – Bike Team Spiš). Prvý nástup však podnikol maďarský pretekár Tamás Hancz (Szenyor SzKSE). Na vrchole stúpania sa za ním vydal Fedor spoločne s Husárom a táto dvojica dokázala v zjazde spoločnými silami dobehnúť vedúceho cyklistu.
 
Neskôr sa dopredu dotiahli aj ďalší pretekári, napríklad Matej Hruška (CyS – Akadémia Petra Sagana), Martin Haluška (CK Epic Dohňany) alebo už spomínaný Drobný. V jednom zo zjazdov opäť odišiel Fedor s Husárom, no druhému menovanému padla reťaz a musel sa vrátiť do hlavnej skupiny.
 
Fedor tak pokračoval na čele sám, pár kilometrov pred Krupinou mal k dobru polminútu a balík za ním nechcel spolupracovať. Samuel Fedor dokázal svoj náskok ešte navýšiť a mohol sa v cieli radovať z premiérového víťazstva v tejto sezóne. O striebro špurtovali Husár a Haluška, prvý menovaný bol úspešnejší. Za Haluškou preťal pásku Aleš Brázdovič (CK Karpaty Smolenice) a Top 5 uzavrel v nedeľu aktívny Tamás Hancz.
 
Napriek svojej neúčasti zostal Adam Mrocek lídrom SP, no na druhé miesto sa už posunul Jakub Husár, ktorý preskočil Martina Halušku. Na štvrté miesto spadol Lukáš Vranák (CK Epic Dohňany), ani on tento víkend neštartoval. Top 5 momentálne uzatvára nedeľňajší víťaz.
 
 
Žiačky
 
Dve najmladšie vekové kategórie si zmerali svoje sily na odlišnej trati ako ich starší rovesníci. Žiačky sa spoločne s mladšími žiakmi vydali z Krupiny opačným smerom na Bzovík a prešli jeden malý okruh cez Horný Jalšovík a Dolný Jalšovík. Následne sa vrátili späť do miesta štartu. Pred rokom tu vyhrala dnes už kadetka Terézia Ciriaková.
 
Medzi žiačkami v nedeľu vynikalo jedno meno – Sofia Ungerová (Bike Centrum Dubnica nad Váhom). Po ataku jedného z mladších žiakov sa na čele vytvorila skupina, kde bolo sedem mladších žiakov, ktorým dokázala sekundovať iba Ungerová. Mladá cyklistka prežila s mladšími žiakmi aj posledný kopec a napokon prišla do cieľa s takmer dvojminútovým náskokom na Stanislavu Sikelovú.
 
Zástupkyňa Saganovej akadémie dorazila do cieľa v skupine s piatimi mladšími žiakmi a takmer štyri minúty dostala ďalšia partia, kde bolo deväť ľudí, z toho tri žiačky. Medzi nimi predviedla najlepší šprint Natália Kušnírová (Cyklo Spíš), ktorá tak z južného Slovenska odišla s dvoma medailami. Kušnírová za sebou nechala Sofiu Naňovú (CK Cykloglajza BB) a Ninu Stopovú (TJ Slávia ŠG Trenčín).
 
Napriek svojej neúčasti zostala na predbežnom prvom mieste Anna Ržoncová (CK Epic Dohňany). Premiérové víťazstvo vystrelilo na druhú priečku Sofiu Ungerovú, ktorá si prehodila pozície so Stanislavou Sikelovou. Štvrtá ostala Natália Kušnírová a do Top 5 sa posunula Petra Hlbocká (CK Olympik Trnava), ktorá v nedeľu prišla do cieľa na deviatom mieste s viac ako šesťminútovou stratou.
 
 
Mladší žiaci
 
Mladší žiaci si po roku opäť zmerali sily v Krupine. Pred rokom bol úspešný Tadeáš Cesnek (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorý však už patrí ku starším žiakom. Spomedzi „aktuálnych“ mladších žiakov bol vlani najúspešnejší Matej Tomáš (CK Epic Dohňany), ktorý tento rok zatiaľ valcuje konkurenciu.
 
Začiatok pretekov prebehol v kľudnom tempe, no v polovici najdlhšieho kopca na trati predviedol razantný nástup Jakub Mikuš (TJ Slávia ŠG Trenčín). Spolu s ním odišlo len päť cyklistov – už spomínaný Tomáš, Michal Šichta (Cyklistická Tour), Lukáš Gardian, Dávid Hulala (2x CyS – Akadémia Petra Sagana) a Milan Húsenica (ŠK Topoľčianky) a víťazka žiačok.
 
Všetci účastníci skupiny sa pravidelne striedali v udávaní tempa a spoločnými silami navyšovali svoj náskok. V poslednom kopci pred cieľom odpadol Húsenica s Gardianom a zvyšné kvarteto si to rozdalo v záverečnom šprinte. V ňom bol, ako obvykle, najrýchlejší Matej Tomáš pred Michalom Šichtom a Dávidom Hulalom. Na Jakuba Mikuša ostalo štvrté miesto a do Top 5 sa zmestil aj Milan Húsenica.
 
V priebežnom poradí SP sa nič nezmenilo. Matej Tomáš si ôsmym víťazstvom v sezóne upevnil post vedúceho pretekára. Michal Šichta pred poslednými dvoma kolami stráca na neho priepastných deväťdesiat bodov. Na treťom mieste je nedeľňajší protagonista úniku Jakub Mikuš. Za ním nasleduje dvojica kolegov zo Saganovej akadémie Dávid Hulala Lukáš Gardian.
 
 
fotogaleria ikonkaSpoločná fotogaléria (© Ján Melicher)
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
Fotografia 1 z 192
 
 
 
 

 
 
1. 11.6. preteky 2016 SP SLOVAKIARING
M,Ž,J,K,D clanok ikonkaclanok ikonkapdf ikonka
2. 14.6. kriterium 2016 SP DOLNÝ HRIČOV M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
3. 27.6. kriterium 2016 SP PIEŠŤANY M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
4. 4.7. kriterium 2016 SP RAJECKÉ TEPLICE
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 1.8. casovka 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM
K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 1.8. casovka 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM
Ž,Jy clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 2.8. preteky 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
6. 2.8. preteky 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM Ž,Jy clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 8.8. kriterium 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
6. 9.8. preteky 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 13.8. casovka 2016 MSR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU U23,Ji clanok ikonka
- 16.8. preteky 2016 MSR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU U23,Ji clanok ikonka
- 20.8. casovka 2016 MSR MLADÁ BOLESLAV (CZE)
M,Ž,Jy clanok ikonka
7. 21-23.8. etapy 2016 SP DUBNICA NAD VÁHOM
Ji,Ki clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 22.8. preteky 2016 MSR MLADÁ BOLESLAV (CZE) M,Ž,Jy clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
7. 29.8. kriterium 2016 SP DUDINCE
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
8. 30.8. preteky 2016 SP KRUPINA
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
9. 5.9. casovka 2016 SP SP. NOVÁ VES (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
10. 6.9. kriterium 2016 SP SPIŠSKÁ NOVÁ VES M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
 
- poradie kôl je zostavené podľa kalendára SZC, aby sme mali jednotné číslovanie, v niektorých prípadoch to vyzerá nelogicky, ale je to preto, že sa v rámci jedných pretekov stretávajú rôzne kolá pri mužoch a mládeži...
 
- vysvetlivky: M - muži Elite aj U23, Ž - ženy, J - juniori/ky, K - kadeti/ky, D - starší/mladší žiaci
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop