SP: Jedinú časovku do vrchu v tejto sezóne ovládli Samuel Oros a Tatiana Jaseková

7.9.2020, 22:00 | Slovensko a Slováci | Jakub Hlubek
ccsp2020
 
Prvý septembrový víkend sa uskutočnil už 49. ročník časovky do vrchu v Novoveskej Hute s výstupom na horské sedlo Grajnár. Organizátori pretekov CKM Poprad a mesto Spišská Nová Ves pripravili pre všetkých zúčastnených dve varianty trate. Tí starší šli, ako obvykle, z Novoveskej Huty až na horské sedlo.
 
Oproti minulým rokom sa zmenila trať pre mladšie kategórie, ktoré už neštartovali v obci Hnilčík, ale štartovali priamo v Novoveskej Hute a ich trať skončila tesne pred vstupom do obce Hnilčík. Bola to jediná časovka do vrchu v tejto sezóne, no napriek tomu pretekári o majstrovské tituly v tejto disciplíne nebojovali.
 
 
 
 
Muži
 
Dvadsaťsedem pretekárov pricestovalo do Novoveskej Huty na časovku do vrchu, aby si navzájom zmerali sily na tradičnej trase z Novoveskej Huty až na Grajnár, ktorá merala jedenásť kilometrov. Minulý rok sa tu radoval Gábor Fejes (CK Spartak Tlmače). Tretí muž tohtoročných majstrovstiev Maďarska víťazstvo obhajovať neprišiel.
 
Spomedzi prvých pretekárov na trati bol najrýchlejší Peter Tichý. 27-ročný zástupca Saganovej akadémie prešiel jedenásť kilometrov za dvadsaťšesť minút a desať sekúnd. Slušne šiel aj Tomáš Kamenský (CK Spartak Tlmače). Odchovanec žiarskej cyklistiky bol od Tichého pomalší len o devätnásť sekúnd. Čo sa nepodarilo Kamenskému, dokázal jeho oddielový kolega Matúš Baniar.
 
Sedemnásty muž tohtoročných MSR v Bánovciach nad Bebravou pokoril doterajší najlepší čas o pekných štyridsaťjeden sekúnd a priebežne sa usadil na prvej priečke. Ďalší cyklista zo Žiaru sa dlho na čele poradia nezdržal. Najprv ho porazil o dve minúty neskôr štartujúci Samuel Mičian (ŠK Velodróm Prešov) a lepší čas mal aj Dávid Kaško (Firefly). Desiaty muž časovky v Mladej Boleslavi šiel výborne a v cieli bol za rovných dvadsaťštyri minút.
 
Zahanbiť sa nenechal ani jeho kolega Stanislav Béreš. Minuloročný účastník Okolo Slovenska bol od Kaška pomalší len o tridsaťjeden sekúnd. V čase jeho dojazdu bolo na trati už len sedem posledných pretekárov. Takmer identický výkon ako Kaško predviedol aj bývalý pretekár Dukly Samuel Oros (Cycling Academy Trenčín). Tohtoročný majster Slovenska v ITT do 23 rokov bol od Kaška lepší len o tridsaťsedem stotín.
 
Dukla mala na posledných dvoch kolách zastúpenie dvoch pretekárov. V lepšom svetle sa ukázal Martin Vlčák, ktorý bol v porovnaní s Orosom pomalší o osemnásť sekúnd. Ako posledný stál na štarte Simon Nagy (TJ Slávia ŠG Trenčín). Prvoročák medzi mužmi obstál so cťou a napokon skončil na šiestom mieste. Po ITT v Bánovciach sa tak Samuel Oros mohol radovať z druhého víťazstva v tejto sezóne.
 
Spokojný môže byť aj Dávid Kaško, ktorý dosiahol najlepší výsledok v tejto sezóne. Stupne víťazov doplnil Martin Vlčák. Niekdajší zástupca Dynamaxu Nitra, resp. Žiaru nad Hronom si prišiel po druhé tohtoročné pódium po víťazstve na kritériu v Rajeckých Tepliciach. Výborný tímový výkon Firefly podčiarkli štvrtým a piatym miestom Stanislav Béreš Tomáš Nagy.
 
 
Juniori
 
 
Medzi juniormi chýbalo v Novoveskej Hute poltucet silných cyklistov. Martin Svrček (CyS – Akadémia Petra Sagana), Lukáš Ungvarský (MŠK Žiar nad Hronom – CK), Tobias Vančo (ŠKC Dubnica nad Váhom), Timotej Piliarkin (ŠK Železiarne Podbrezová), Samuel Kováč (CKM Poprad) a Filip Lohinský (TJ Slávia ŠG Trenčín) sa v reprezentačnom drese zúčastnili na etapových pretekoch Grand Prix Rüebliland vo Švajčiarsku.
 
O dobrý výsledok na východe Slovenska tak bojoval identický počet pretekárov ako v mužskej kategórií. Spomedzi cyklistov, ktorí sa na štart postavili medzi prvými, zajazdil slušne Matúš Koleják (CK Slavko Bratislava). Ten prišiel do cieľa za dvadsaťsedem minút a päť sekúnd. Dlho sa na vedúcej priečke nezdržal, pretože jeho čas pokoril Matúš Kriak. Zástupca Cyklo Spišu sa zúčastňuje SP iba prvý rok a čas Kolejáka vylepšil o dvadsaťtri sekúnd.
 
S časovkou sa slušne popasoval aj Marek Čontofalský (PROefekt Košice), ktorý bol od Kriaka len o pár stotín horší. Novým priebežným lídrom sa stal po ňom štartujúci Martin Hrtánek (CK Epic Dohňany), ktorému sa podarilo prísť do cieľa za menej ako dvadsaťšesť minút. Jeho výsledný čas bol 25:46. Slušne si počínal aj Filip Merta (Cyklo Spiš), ktorý sa na MSR v Bánovciach nad Bebravou prezentoval v hlavnom úniku. Oproti Hrtánkovi bol pomalší o dvadsaťdva sekúnd.
 
Ďalší výborný výkon po časovke v Bánovciach nad Bebravou podal Adrián Patay (TJ Slávia ŠG Trenčín), ktorý síce Hrtánka neprekonal, ale na priebežné prvé miesto mu chýbali iba štyri sekundy. Čo nevyšlo Patayovi, dokonal jeho kolega Samuel Tuka, ktorý išiel perfektne a zástupcu Dohnian poslal na druhé miesto s viac ako päťdesiatsekundovým mankom. Posledným juniorom na štarte bol ďalší zástupca trenčianskeho gymnázia Lukáš Sokolík. Rozdiel medzi jeho a Tukovým výkonom bol minimálny.
 
Napokon bol Sokolík v cieli o jednu a pol sekundy skôr a po pretekoch jednotlivcov v Tlmačoch si tak pripísal druhé víťazstvo v tejto sezóne. Spokojný môže byť aj Samuel Tuka, pre ktorého to bolo prvé pódium v tomto roku. Stupne víťazov doplnil Martin Hrtánek. Všetci traja pretekári zostávajú v juniorskej kategórií aj na ďalšiu sezónu. Skvelé výkony trenčianskeho gymnázia podčiarkol štvrtým miestom niekdajší zástupca CK Spartak Tlmače Adrián Patay. Do Top 5 sa s viac ako minútovou stratou zmestil aj Peter Andraško (CKM Poprad).
 
 
Ženy a juniorky
 
Šesť junioriek a päť žien prišlo zabojovať o čo najlepší výsledok na časovku do vrchu. Keď sa pozrieme na minuloročné výsledky, medzi ženami tu triumfovala Tatiana Jaseková (CK Spartak Tlmače) a kategóriu junioriek si podmanila Nora Jenčušová (Schwabik Cycling CEA). Obidve cyklistiky si účasť v Novoveskej Hute po roku zopakovali.
 
Najprv sa na jedenásť kilometrov vybrali juniorky. Spomedzi prvých troch štartujúcich dievčat podala najlepší výkon Miriama Čišecká (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorá je medzi juniorkami iba prvý rok a do cieľa prišla v čase 31:52. O dve minúty za ňou štartovala vo forme jazdiaca Nora Jenčušová, pre ktorú to bola posledná časovka do vrchu v mládežníckych kategóriach. Ôsma juniorka na ME vo Francúzsku vylepšila Čišeckej čas o dve minúty a spokojne mohla čakať na časy konkurentiek.
 
Jenčušovej sa víťazstvo medzi juniorkami obhájiť nepodarilo, pretože ako posledná štartovala Tereza Kurnická a niekdajšia zástupkyňa Saganovej akadémie vylepšila čas tohtoročnej majsterky Slovenska v ITT o tridsaťsedem sekúnd. V čase jej dojazdu do cieľa už bojovalo s chronometrom všetkých päť žien. Ako prvá z nich odštartovala Monika Kadlecová (CK Epic Dohňany).
 
Majsterka Slovenska v rokoch 2013 a 2014 sa s časovkou vysporiadala solídne, jej čas bol oproti Kurnickej o sedemdesiat sekúnd horší. Kadlecovú napokon prekonala až posledná štartujúca žena. Tatiana Jaseková (CK Spartak Tlmače) vylepšila čas Kadlecovej o masívnych deväťdesiat sekúnd a obhájila tak víťazstvo spred roka. Dvojnásobná majsterka Slovenska v ITT bola najlepšia aj v spoločnom hodnotení žien a junioriek.
 
Len dvadsať sekúnd na ňu stratila Tereza Kurnická a do minútovej straty sa zmestila aj tretia v poradí Nora Jenčušová. Štvrtá skončila Monika Kadlecová a do Top 5 sa dostala aj Miriama Čišecká. Pre Jasekovú to bolo po štyroch pódiových umiestneniach vôbec prvé tohtoročné víťazstvo.
 
 
- ponuka z nášho eshopu -
eshop tarmac sl6 v2update
- ponuka z nášho eshopu -
 
 
Kadeti
 
Štartová listina kadetov bola ochudobnená o pretekárov, ktorí reprezentovali Slovensko v Českej Republike na etapových pretekoch Závod mieru v Jevíčku. Štartovalo tam osemnásť našincov -  Samuel Novák, Juraj Vrbík, Simon Gottstein, Dominik Dunár (4x Kaktus Bike Team Bratislava), Tomáš Sivok (Willebroad Wil Vooruit), Martin Jurík, Dávid Manzát (2x TJ Slávia ŠG Trenčín), Filip Kulha (Cycling Academy Trenčín), Matúš Ďurík, Félix Štanceľ, Róbert Jackuliak, Samuel Ihring, Patrik Antal (5x MŠK Žiar nad Hronom – CK), Richard Riška (CK Epic Dohňany), Áron Kurucz Tóth (CK Spartak Tlmače), Matej Cibula (PROefekt Košice), Richard Brázdovič (CK Karpaty Smolenice) a Armin Schwabik (Schwabik Cycling CEA).
 
V Novoveskej Hute sa tak naskytla šanca na dobrý výsledok predovšetkým pre pretekárov druhého sledu. Spomedzi prvých štartujúcich cyklistov podal slušný výkon Ján Vierik (OŠK Tatran Liptovská Osada), pre ktorého to v sobotu bola premiéra na Slovenskom pohári. Jedenásť kilometrov prešiel v čase 28:21. Zahanbiť sa nenechal ani po ňom štartujúci Adam Nižňanský (PROefekt Košice), ktorý bol v porovnaní s Vierikom o pätnásť sekúnd pomalší.
 
Novým lídrom časovky sa stal Bruno Labuda (Schwabik Cycling CEA), ktorý Vierika porazil o šestnásť sekúnd. Dobrý výkon predviedol aj Sebastián Michalec (Climberg Sport Team), na Labudu mu chýbalo len poltucet sekúnd. Labudu vystriedal na prvom mieste Gabriel Sobota (CK Karpaty Smolenice), ktorý ako prvý pokoril hranicu dvadsaťosem minút a cieľ preťal v čase 27:05. Na trati už boli len traja kadeti.
 
Adam Haľák (ŠK Železiarne Podbrezová) potvrdil papierové predpoklady a Sobotu porazil o trinásť sekúnd. Víťazom sa ale nestal, pretože konkurenciu doslova deklasoval jeho kolega Matthias Schwarzbacher. Piaty muž SP si aj vďaka neprítomnosti jeho súperov pripísal po dvoch druhých miestach prvé víťazstvo v tomto roku. Za Haľákom skončil Gabriel Sobota. Domácich priaznivcov potešil štvrtým miestom Bruno Sobota a do Top 5 sa dostal aj Sebastián Michalec.
 
 
Kadetky
 
Dvanásť cyklistiek prišlo do Novoveskej Huty na jedinú časovku do vrchu v tejto sezóne. Zaujímavosťou je, že medzi kadetkami sa stretli dve majsterky Slovenska v tejto disciplíne z minulého roka – Klaudia Varšová dominovala ešte medzi žiačkami, Janka Macsaiová pre zmenu medzi kadetkami. Oproti starším kategóriám mali kadetky kratšiu trasu s cieľom tesne pred obcou Hnilčík.
 
Spomedzi prvej polovice štartujúcich cyklistiek podala slušný výkon Kristína Tichá (CyS – Akadémia Petra Sagana). Niekdajšia zástupkyňa Dohnian prišla do cieľa za šestnásť minút a 54 sekúnd. Pokorila ju dve minúty po nej štartujúca Tamara Sochanová (PROefekt Košice), ktorá bola rýchlejšia o 39 sekúnd.
 
Vlaňajšia majsterka Slovenska medzi kadetkami Jana Macsaiová (CK Spartak Tlmače) potvrdila rolu jednej z favoritiek, na trati predbehla Simonu Bodoríkovú (CK Epic Dohňany) a pásku preťala v čase 14:38. Lenže hneď za ňou štartovala Klaudia Varšová (Cyklo Spiš), ktorej výkon videl na vlastné oči autor článku z mechanického vozidla. Klaudia sa celý čas približovala k Macsaiovej, napokon na poslednom kilometri obehla Bodoríkovú a v cieli bola o dvadsať sekúnd rýchlejšie ako Macsaiová.
 
Klára Tarabová (CK Epic Dohňany) sa k výkonu Varšovej nepriblížila. Naopak, na poslednom kilometri ju obehla s viacerými modrinami po páde spred týždňa štartujúca Terézia Ciriaková (CyS – Akadémia Petra Sagana). Vzhľadom k okolnostiam si Ciriaková počínala slušne, za Varšovou zaostala o štyridsať sekúnd a skončila tretia.
 
Víťazstvo na časovke do vrchu tak po roku obhájila Klaudia Varšová, ktorá po víťazstve v Krupine pridala do svojej zbierky ďalšie prvenstvo. Jana Macsaiová si pre zmenu pripísala tretie striebro v tejto sezóne a Terézia Ciriaková pridala po šiestich víťazstvách druhý bronz. Tamara Sochanová vzala ďalšie štvrté miesto a Klára Tarabová sa musela uspokojiť s piatou priečkou.
 
 
Starší žiaci
 
Starší žiaci mali na programe identickú trasu ako kadetky. 44 cyklistov prišlo do Novoveskej Huty, hneď poltucet ľudí v tejto kategórií reprezentovalo Epic Dohňany. Piatich pretekárov nominoval tím Cyklo Spiš aj MŠK Žiar nad Hronom. Na štarte nechýbal ani Adam Mrocek (CK Epic Dohňany), líder SP.
 
Spomedzi prvých pretekárov na štarte predviedol dobrý výkon Martin Hajdúch (Cyklistická Tour). Ten prišiel do cieľa v čase 16:52. Zakrátko ho prekonal Filip Oklapek (MŠK Žiar nad Hronom – CK), ktorý ako prvý pokoril hranicu šestnástich minút. Oproti Hajdúchovi bol rýchlejší o minútu a dvadsaťpäť sekúnd.
 
Novým lídrom medzi staršími žiakmi sa stal Jerguš Medveď (ŠK Železiarne Podbrezová), ktorý prekonal Oklapeka o osemnásť sekúnd. Lenže hneď za ním prišiel do cieľa Pascal Perháč (Cyklo Spiš) a tomu sa podarilo pokoriť hranicu pätnástich minút. Nový najlepší čas mal hodnotu 14:57. Perháča vymenil na prvom mieste Marek Mojto (Bike Centrum Dubnica nad Váhom), ktorý prešiel päť kilometrov o dvadsaťtri sekúnd skôr.
 
Ani Mojto sa dlho na vedúcej pozícii nezdržal. Na svedomí to mal Tomáš Hodulík (CK Karpaty Smolenice), ktorý sa poriadne oprel do pedálov a do cieľa prišiel v skvelom čase 12:59. O päť minút neskôr štartoval priebežne tretí muž SP Lukáš Vranák (CK Epic Dohňany), ktorý v Dudinciach a Krupine neštartoval. Hodulíkov čas vylepšil o tridsaťtri sekúnd a na trati už boli len štyria cyklisti.
 
Prvý z nich, Samuel Fedor (ŠK Železiarne Podbrezová), stratil na Vranáka takmer minútu, ale zaradil sa na priebežné tretie miesto. Jakub Husár (Flaviol – Bike Team Spiš), Martin Haluška Adam Mrocek (2x CK Epic Dohňany) podali solídne výkony, ale poradím na prvých troch miestach už nezamiešali. Lukáš Vranák sa tak mohol radovať z premiérového víťazstva v tejto sezóne.
 
Tomáš Hodulík v sobotu zaznamenal najlepší výsledok v tomto roku a po víťazstve v Krupine dosiahol ďalšie pódium tretí Samuel Fedor. Štvrtý skončil Dominik Sochan (MŠK Žiar nad Hronom – CK) a do Top 5 sa svojim výkonom dostal aj Tomáš Drobný (CK Olympik Trnava).
 
 
Žiačky
 
Najmladšia dievčenská kategória obsahovala dvadsaťtri mien a štartovala vôbec ako prvá. Minulý rok medzi žiačkami dominovala Klaudia Varšová. Tá však prešla do staršej kategórie a ako ste sa mohli v predchádzajúcich riadkoch dočítať, svoje víťazstvo dokázala obhájiť. Minulý rok hneď za ňou skončila Anna Ržoncová (CK Epic Dohňany) a so svojou tohtoročnou formou patrila medzi favoritky na víťazstvo.
 
Medzi prvými pretekármi na štarte zaznamenala najlepší čas Laura Jarošová (CyS – Akadémia Petra Sagana), ktorá prišla do cieľa za osemnásť minút a sedem sekúnd. Jej čas vylepšila Silvia Šichtová (Cyklistická Tour), ktorá bola rýchlejšia o 39 sekúnd. Lenže potom sa do pedálov oprela Sofia Naňová (CK Cykloglajza BB) a svojim výkonom Šichtovú deklasovala. Naňová preťala pásku o dve minúty a päť sekúnd skôr ako predchádzajúca držiteľka vedúcej priečky.
 
K jej výkonu sa dokázala priblížiť Natália Kušnírová (Cyklo Spiš). Víťazka kritéria v Dudinciach počas svojej časovky predbehla Petru Hlbockú (CK Spartak Tlmače), na druhej strane, neustále sa k nej približovala za ňou štartujúca Stanislava Sikelová (CyS – Akadémia Petra Sagana). Kušnírová Naňovú neprekonala, zaostala za ňou o pol minúty.
 
Sikelovej sa to ale podarilo, Naňovú pokorila o desať sekúnd a dostala sa na prvé miesto. Pomerne rýchlo ju ale odtiaľ dostala vo forme jazdiaca Sofia Ungerová (Bike Centrum Dubnica nad Váhom), ktorá Sikelovú prekonala o dvadsaťdva sekúnd a po Krupine mala namierené k ďalšiemu víťazstvu.
 
To sa stalo realitou, pretože Anna Ržoncová stratila štyridsať sekúnd a ušlo sa pre ňu „len“ štvrté miesto. Sofia Ungerová sa tak mohla radovať z ďalšieho víťazstva a šiesteho pódia v rade. Skvelá vizitka pre cyklistku, ktorá sa v minulosti prezentovala aj na Detskej Tour Petra Sagana. Pre Stanislavu Sikelovú to bolo tretie striebro v tomto roku. Všetky tri dosiahla na kritériách.
 
Sofia Naňová ukázala zlepšenú výkonnosť už v Krupine, no na východnom Slovensku sa vôbec po prvýkrát v sezóne mohla postaviť na pódium. Anna Ržoncová sa po vynechanom víkende v Dudinciach a Kritériu prezentovala štvrtým miestom a do Top 5 sa po tretíkrát v rade prepracovala aj Natália Kušnírová.
 
 
Mladší žiaci
 
Najmladšia veková kategória bola zároveň aj to najpočetnejšou. Takmer päťdesiat cyklistov sa vybralo na predposledné kolo Slovenského pohára a prišlo si zmerať sily na jedinú tohtoročnú časovku do vrchu. Hneď osem pretekárov reprezentovalo celok Cyklistická Tour, Dohňany tu mali piatich zástupcov.
 
Spomedzi prvých cyklistov na štarte si dobre viedol Marko Roštár (PROefekt Košice), ktorý prišiel do cieľa za šestnásť minút a 35 sekúnd. Roštár bol na prvom mieste takmer pätnásť minút, až ho tam vystriedal Sebastián Trnka (Cyklistická Tour), ktorý bol rýchlejší o minútu a šesť sekúnd. O pár minút neskôr sa opäť menil priebežne vedúci pretekár a opäť to bol zástupca Cyklistickej Tour. Jakub Šichta bol oproti Trnkovi rýchlejší o osem sekúnd.
 
Pretekári Cyklistickej Tour sa v sobotu predbiehali v lepších výkonoch. Šichtu vymenil na prvom mieste Mathias Barica, ktorý bol oproti Šichtovi rýchlejší o dvadsaťjeden sekúnd. Barica sa držal na prvom mieste pomerne dlho, čo sa zjavne nepáčilo Lukášovi Gardianovi (CyS – Akadémia Petra Sagana). Ten ako prvý pokoril hranicu pätnástich minút a dostal sa na prvé miesto s časom 14:33. Na trati už bolo len päť mladších žiakov.
 
Hneď prvý z nich, Milan Húsenica (ŠK Topoľčianky), podal výborný výkon a napokon bol o tri sekundy rýchlejší ako Gardian. Lenže obidvom vypálil rybník Dávid Hulala (CyS – Akadémia Petra Sagana). Minuloročný majster Slovenska v tejto disciplíne potvrdil pozíciu favorita a Húsenicu pokoril o dvadsaťsedem sekúnd. Jakub Mikuš (TJ Slávia ŠG Trenčín) a Michal Šichta (Cyklistická Tour) podali skvelé výkony, no Hulalu z prvého miesta nezosadili a ten sa mohol radovať z víťazstva.
 
Michal Šichta napokon stratil len jednu a pol sekundy, tretí Jakub Mikuš mal deväťsekundové manko. Slušne si počínal aj líder SP Matej Tomáš (CK Epic Dohňany). Ten skončil na štvrtom mieste, keď prišiel do cieľa o osemnásť sekúnd neskôr. Do Top 5 sa dostal aj Milan Húsenica.  Pre Dávida Hulalu to bolo prvé víťazstvo v tejto sezóne.
 
 
 
 
 

 
 
1. 11.6. preteky 2016 SP SLOVAKIARING
M,Ž,J,K,D clanok ikonkaclanok ikonkapdf ikonka
2. 14.6. kriterium 2016 SP DOLNÝ HRIČOV M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
3. 27.6. kriterium 2016 SP PIEŠŤANY M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
4. 4.7. kriterium 2016 SP RAJECKÉ TEPLICE
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 1.8. casovka 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM
K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 1.8. casovka 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM
Ž,Jy clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 2.8. preteky 2016 MSR ŽIAR NAD HRONOM K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
6. 2.8. preteky 2016 SP ŽIAR NAD HRONOM Ž,Jy clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
5. 8.8. kriterium 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
6. 9.8. preteky 2016 SP TLMAČE M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 13.8. casovka 2016 MSR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU U23,Ji clanok ikonka
- 16.8. preteky 2016 MSR BÁNOVCE NAD BEBRAVOU U23,Ji clanok ikonka
- 20.8. casovka 2016 MSR MLADÁ BOLESLAV (CZE)
M,Ž,Jy clanok ikonka
7. 21-23.8. etapy 2016 SP DUBNICA NAD VÁHOM
Ji,Ki clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
- 22.8. preteky 2016 MSR MLADÁ BOLESLAV (CZE) M,Ž,Jy clanok ikonkazip ikonkapdf ikonka
7. 29.8. kriterium 2016 SP DUDINCE
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
8. 30.8. preteky 2016 SP KRUPINA
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
9. 5.9. casovka 2016 SP SP. NOVÁ VES (DO VRCHU)
M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonka
10. 6.9. kriterium 2016 SP SPIŠSKÁ NOVÁ VES M,Ž,J,K,D clanok ikonkapdf ikonkapdf ikonka
 
- poradie kôl je zostavené podľa kalendára SZC, aby sme mali jednotné číslovanie, v niektorých prípadoch to vyzerá nelogicky, ale je to preto, že sa v rámci jedných pretekov stretávajú rôzne kolá pri mužoch a mládeži...
 
- vysvetlivky: M - muži Elite aj U23, Ž - ženy, J - juniori/ky, K - kadeti/ky, D - starší/mladší žiaci
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop