Carapaz zaskočil aj všetkým tipujúcich v našej súťaži, prilbu a počítače sme ale rozdali

4.6.2019, 22:00 | Magazín C-I.sk | Redakcia C-I.sk
Sme veľmi radi, že sme Vám prostredníctvom nášho portálu mohli priniesť ďalšiu súťaž, tentoraz ku Giro d'Italia o špičkovú aerodynamickú prilbu Salice, ktorú získal najlepší zo súťažiacich, a cyklopočítač Bontrager pre dvojicu tipujúcich na druhom a treťom mieste. Ceny do našej súťaže venovala spoločnosť ŠPORT SERVIS KLUB, s.r.o. Považská Bystrica.
 
 
vyhercovia sutaz giro 560px
 
 
Pravidlá súťaže:
Vo formulári ste pravdivo vyplnili svoje meno, celú adresu, e-mail a sedem mien do siedmich políčok. Okrem víťaza, druhého aj tretieho muža Giro d'Italia 2019 ste mali možnosť uviesť aj držiteľov najcennejších dresov a tiež pretekára s najväčším množstvom etapových víťazstiev. Keďže sa nikomu nepodarilo vyhrať viac ako dvakrát, uznali sme všetkých dvojnásobných víťazov, teda Rogliča, Ackermanna, Carapaza, Bilbaa aj Ewana. Mali ste teda veľkú šancu získať bod. Za správne umiestneného celkového víťaza by ste získali dva body, ale Carapaza nikto zo stovák súťažiacich netipoval. Za všetky ostatné mená sme udeľovali jeden bod. Spolu ste teda mohli získať osem bodov. Jedinej súťažiacej sa podarilo získať štyri, množstvo ďalších si pripísalo tri body, teda cyklopočítač získali tí dvaja z nich, ktorí sa zapojili najskôr. Súťaž trvala do soboty 11. mája 2019 12:00.
 
Zo všetkých správnych odpovedí sme vybrali troch výhercov s najvyšším počtom bodov. V prípade rovnakého počtu bodov tradične rozhodoval skorší čas zapojenia sa do súťaže. Každý sa mohol zapojiť iba raz a vyjadril tým súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre realizáciu súťaže. Po zaslaní cien budú údaje o všetkých účastníkoch z nášho systému vymazané.
 
Ceny:
1. cena - profesionálna cyklistická prilba Salice Levante Helmet (Black/Red)
2. - 3. cena - profesionálny cyklopočítač Bontrager Node 2.1
- do súťaže ich venovala spoločnosť ŠPORT SERVIS KLUB, s.r.o. Považská Bystrica
 
Výhercovia:
prilba Salice Levante Helmet: Daniela Maková, Kechce
cyklopočítač Bontrager Node 2.1: Adam Gross, Pravenec
cyklopočítač Bontrager Node 2.1: Jan Giba, Bratislava
 
Gratulujeme!
 
 
fotogaleria ikonkaVýhercovia a ich tipy
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
Fotografia 1 z 3
 
Ďakujeme všetkým zapojeným a už o pár dní plánujeme ďalšiu súťaž, tentoraz k MSR a ČR v Trnave. Ak by ste chceli ponúknuť nejakú zaujímavú cenu do podobnej súťaže, kontaktujte nás, prosím, na adrese redakcia@cycling-info.sk.
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop